| Cristina788 a întrebat:

Saptamana asta vroiam sa ies cu un baiat, dar nu credka voi mai iesi ca nu stiu ce se intampla cu el dar am observat ca de 3 zile incoace, cum intru pe mess si daca il salut nu vorbeste cu mine sau ori zice ca are treaba si sa vorbim mai tarziu, ori iese de pe mess sau probabil ca se pune pe invizibil, dar tot timpul si aseara la fel, am intrat pe mess, i-am zis ce face si el imediat a iesit, la tel daca il sun vorbeste cu mine.
Dar nu inteleg care este faza pe messenger de ce iese de fiecare data cand il bag eu in seama?

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| chucky_8545 a răspuns:

Pai daca vorbesti cu el la telefon...de ce nu-l intrebi de ce tot iese de pe mess?happy
Poate e altcineva pe id-ul lui, dar totusi, daca de 3 zile s-a intamplat la fel...nu prea credhappy
Eu in locul tau, l-as mai intreba inca o data pe mess "ce faci?" si daca iese, sau nu raspunde, l-as sunahappy, iar in cazul daca raspunde, intreaba-l de ce a reactionat asa in ultimile 3 zile cand ai incercat sa vorbesti cu el.
Daca ocoleste raspunsul...cred ca stii ce ai de facuthappy

| Flav a răspuns:

Unde e intalnirea din parc? Unde e iesirea la o plimbare, salutul, mimica, miscarile? Unde NAIBA e REALITATEA? Chiar asa va domina INTERNET-UL asta de investiti sentimente si nu stiti sa le contabilizati cum trebuie?