| kaTTsu a întrebat:

Sar'na, vroiam sa stiu in legatura cu acel program "scoala altfel" daca se face si la liceu, si daca da as dori mai multe detalii, din ce am auzit de la stimatii domni profesori s-ar face si la liceu, dar nu stiu ce anume facem O. o si totusi vreau sa stiu practic mai este o saptamana si cealalta incepand de pe 2 Aprilie scoala altfel?

8 răspunsuri:
| ριтιq a răspuns:

Pai stiiu e o prostie! O sa facem activitatiwinking Si da se face si la liceu! Funda!? Activitati; drumetii, excursii, cercuri.etc

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Școala altfel se desfășoară între 2-6 aprilie
-Se vine în fiecare zi la școală(se pun absențe)
-Nu se vor face ore, doar concursuri, proiecte, excursii
-Da se face numai la licee!
Concursuri școlare, proiecte, ieșiri, etc

| NeneaGogu a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

Bre mamaie, numa' 5 zile tine scoala? ete comedia dracu, am trait sa facem scoala ca baiatul imparatului care crestea intr-o zi cat altul in 7 zile

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru NeneaGogu):

Da mă da, 5 zile..ai deficiențe la văz?

| NeneaGogu a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

ete baba ce viteza are laughing sa fiu nebun daca nu te nominalizez pentru wonderwoman

| skate19 a răspuns:

Salut scoala altfel e de pe 1 aprilie pana pe 7 big grin si o sa veniti la scoala fara carti si o sa faceti exercitii etc din cate am aflat aveti voi doar 1 zi sa iesit din scoala cu profesorii la pizza, excursii etc...

| Bubbllessss a răspuns:

Scoala altfel se face si la scoli generale. o sa ti spuna diriginta / dirigentele si activitati o sa faceti in saptamana respectiva.