| tbk a întrebat:

Sau all as vrea sa va cer si eu un sfat de la voi.

cel mai bun prieten se da la pr mea o suna si cand il intreb pe cine o sunat imi zice ca o sunato pe maicasa si i-am sps la pr mea si mi-a zis ca daca il bat sau daca ma cer cu el, ea se supara pe mine si nu mai vb cu me spuneti-mi si mie c sa fac in legatura cu asta?

Răspuns Câştigător
| ioana1704 a răspuns:

E clar nu sunt prietenii tai! Nici ea nici el. Pe el incearca sa-l ignori, cu ea poarta-te frumos o vreme! Ignoranta doare cel mai mult. Ar fi bine ca la final s-o rupi cu ei!

7 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Este un smecher si te santajeaza (poate si pe ea cu ceva). Poate nici nu e adevarat ce spune despre ea. Incearca sa te lamuresti si, daca e adevarat, inseamna ca nu-ti sunt prieteni si se folosesc doar de tine. Lasa-i impreuna si tu fa-ti alti prieteni daca ei se comporta asa!

| Astaeparereamea a răspuns:

Ar trebuii sa te desparti de amindoi, eu zic ca fac misto de tine, dar trebuie putin urecheat mocofanul

| GeOrGy2o1o a răspuns:

Imi pare foarte rau de tine dar trebuie sa te desparti de ea pentru ca daca il apara pe acel baiat care spui tu ca iti este prieten ea te tradeaza...In primul rand nu ii da atata atentie cat ii dadeai ei inainte si departeazate si de el... Ei o sa fie impreuna, iar tu singur dar macar stii ca nu poti avea langa tine o tipa care nici macar nu tine asa mult la tine!

| tbk explică:

Draniceriugeorgiana.nu stiu c sa cred dar ea imi spune ca ma iubeste enorm dar inainte sa aive pe fostul pr ei i`o placut si de cel mai bun pr ameu iar dupa aia nu i`o mai placut si a stat cu altu a stat ceva timp si el sa disparit de ea si acum noi suntem impreuna si imi spune ca ma iubeste enorm. oare zice numai cu gura? sau zice din suflet? eu ma gandesc ca tine la el ca un frate si de aia nu vrea sa ne vada certati ca nu ii plac chestiile astea

| tbk explică:

Anad.chiar ea mi-a zis ca i`o placut de el dar eu de fiecare data cand ii spuneam ca vine in cartier zicea catre mine.treaba ei sa vina din partea mea nu ma intereseaza dao dracul si acum ca sta cu mine se da la ea si ei i-am sps ca o iubesc si ca as vrea sa fac ceva cu pr meu cel mai bun ori sa il bat ori sa ma certc u el sa nu mai vb cu el si o zis ca adica il bat sau ne certam nu mai vb cu niciunu dar aici eu cred ca nu mai vb numai cu mine

| tbk explică:

Mai astept sfaturi

| MarinnaMalii a răspuns:

Parerea mea e ca niciunul din ei nu tine la tine, ce sa mai spun de iubire, sau prietenie happy. Daca tipa. ca fiind prietena ta, se supara ca vrei sa iei masuri, atunci eu zic sa te detasezi de aman2. Pentru ca nu te merita niciunul happy.;*