| raul13_3399 a întrebat:

Saut TPU-ule, am si eu o intrebare am sa incerc sa o fac cat mai scurta pentru a nu va plictisi:
AM si eu net de la romtelecom, totul a mers bine pana acum o saptamana, pana cand mi s-a stricat modemul, am sunat la ei au adus altul mergea nu-i problema, dar observ ca netul mai pune pauze, adica cand vreau sa ma uit pe youtube incarca putin sta vreo 10 sec mai incarca, si am viteza de download 800kb/s, si cand mi se ia ceva de pe net e ca si o blokare dar de fapt nu e mi se vedecat mi s-a luat doar din 10 in 10 sec, adica 0kb, 3mb si ot asa, nu stiu ce sa fac, ma enerveaza fazele astea plss help mebig grin

Răspuns Câştigător
| Cristy990 a răspuns:

Suna la ei si spune-le, am aceleasi probleme, de abia astept sa se incheie contractul sa scap de firma asta neserioasa.Pacat de viteza de download foarte buna...

2 răspunsuri:
| MrSnuggles a răspuns:

Suna la ei si spune-le ca nu esti multumit de serviciile stipulate in contract si ai fe predispus la desfacerea contractului daca nu vor remedia problema. Dupa ce bagi texte de genul la operator i le prezinti problema o sa vezi ca te faci de modem nou Wireless (e mult mai bun decat cel standard, nu doar ca e wireless ci si conexiunea este mai buna ).

| raul13_3399 explică:

Da stiu eu am deja un modem cu wireless, romtelecom nu e o firma seriaosa, si chiar daca le-as spune ca plec, nu le-ar pasa eu sunt unul din 1000big grin