anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scarbita de viata romana, scarbita de toti oamenii pe care`i stiu, scarbita de tot ce fac, de tot ce sunt. Ce pot face?

Răspuns Câştigător
| pababiba a răspuns:

La naiba pentru toti cei ca voi mi-as deschide o firma care sa livreze lame direct acasa la orice ora! Pai normal ca sunteti satui daca stati toata ziua in casa, sau daca atunci cand iesiti afara va retrageti intr-un colt si stati toata seara acolo si incasanad tot felul de glume proaste! Mareste-ti grupul de prieteni schimba locul unde iesi de obicei! Cu alte cuvine GET A LIFE

23 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ce trebuie sa faci? Sa treci peste starea astawinkingSa incerci sa gandesti pozitiv.Sa fi fericitawinking

| SweetCandy a răspuns:

Off...incearca sa te inveselesti, nu e un capat de tara...ai gija de tine!
e doar o pasa proasta peste care o sa treci cu siguranta!
mult succes!happy

lolita
| lolita a răspuns:

He, he, he, si eu am fost in situatia asta si uite ca mi-am luat talpasita din Romania, ca tara in sine nu are nici o vina saraca.

| albastrel a răspuns:

In aceeasi situatie sunt si eu... straight face

| albastrel a răspuns:

Pababiba eu mai multe vietii laughing

delight nici asa :p .eu zic sa plecam...departe de Romania big grin. eu am vreo 2 propuneri...mergi cu mine?

| albastrel a răspuns:

Mare dreptate are remus...mai ales pupincuristi ..si pe site-ul asta sunt o groaza

delight in spania big grinlaughing

| Gabry a răspuns:

Inafara de sa nu-i bagi in seama, nu poti face nimicsad, altfel faceam eu inainte!

| ellene a răspuns:

Intra pe viatadecacat.net... o sa vezi acolo destui ca tine. iti recomand totusi sa nu te consumi, sa lasi lucrurile asa cum sunt, totul trece de la sine. Curaj!

| DoomNEzeu a răspuns:

Inseamna k mananci prea multa ciocolata

:p

ai grija!

| remus a răspuns:

Bucurati-va nu sinteti singurele, eu am propus de mult sa ne facem haiduci, nu a vrut nimeni, acum pe bune caut un drapel de pirat (cap de mort) autentic sa-l pun pe barca si ala sint. Este foarte usor pentru unii sa spuna nu-ti fa probleme s-au... numai ca nu toata lumea este iniferenta la atita minciuna, hotie, tembelism, nonvalori, pupincuristi etc. tuturor ne fac viata mai grea.

| daddy a răspuns:

Hit the road jack and dont you come back no more no more in romania \dancing

| idanna a răspuns:

Da... ignore

| naya a răspuns:

Iubeste!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu. Si eu am aceiasi problema.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bea un Hellaswinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adina si albastrel... vreti sa facem un club in care sa suferim si noi un pic? albastrel.ai o lama?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e nevoie de un club ca sa sufar... dar as vrea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da smug vin... dar unde?thinking
in Dubai merge?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Delight iesi intai din apa si putem vorbi.hai iesi uite eu te astept pe mal. te rog frumos. iesi din apa ca cine stie ce ganduri...hai sa vorbim amandoi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Măi, da ce supărată eşti?
Vezi că viaţa are şi părţile ei bune. Ia fuga şi caută-le şi să vezi ce bine ai să te simţi!
După ce le-ai găsit, să ne spui cum este!?!
O zi senină şi veselă şi distractivă să ai.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am 14 ani si de abia astept sa plec de aici si sa ma duc in america sa fac bani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prietenii noi, ce se intampla in Romania se intampla si in alte tari, acolo sunt alte probleme aici altele.
Poate ca ai uitat sa te bucuri, ai uitat placerea de a merge intr-un parc seara, de a te bucura de putinii bani pe care-i ai, de a te bucura de un prieten o prietena reusitele lor, unde-i bucuria? de ce nu mai este?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa iubeti, sa razi, sa razi din nou, sa asculti si sa inveti, sa spui ´te rog´ si ´multumesc´, sa ai opinii, sa le respecti pe ale celorlalti, sa fii sincer, sa fii prieten, sa fii tu insuti!