La naiba pentru toti cei ca voi mi-as deschide o firma care sa livreze lame direct acasa la orice ora! Pai normal ca sunteti satui daca stati toata ziua in casa, sau daca atunci cand iesiti afara va retrageti intr-un colt si stati toata seara acolo si incasanad tot felul de glume proaste! Mareste-ti grupul de prieteni schimba locul unde iesi de obicei! Cu alte cuvine GET A LIFE
Ce trebuie sa faci? Sa treci peste starea astaSa incerci sa gandesti pozitiv.Sa fi fericita
Off...incearca sa te inveselesti, nu e un capat de tara...ai gija de tine!
e doar o pasa proasta peste care o sa treci cu siguranta!
mult succes!
He, he, he, si eu am fost in situatia asta si uite ca mi-am luat talpasita din Romania, ca tara in sine nu are nici o vina saraca.
Pababiba eu mai multe vietii
delight nici asa :p .eu zic sa plecam...departe de Romania . eu am vreo 2 propuneri...mergi cu mine?
Mare dreptate are remus...mai ales pupincuristi ..si pe site-ul asta sunt o groaza
delight in spania
Intra pe viatadecacat.net... o sa vezi acolo destui ca tine. iti recomand totusi sa nu te consumi, sa lasi lucrurile asa cum sunt, totul trece de la sine. Curaj!
Bucurati-va nu sinteti singurele, eu am propus de mult sa ne facem haiduci, nu a vrut nimeni, acum pe bune caut un drapel de pirat (cap de mort) autentic sa-l pun pe barca si ala sint. Este foarte usor pentru unii sa spuna nu-ti fa probleme s-au... numai ca nu toata lumea este iniferenta la atita minciuna, hotie, tembelism, nonvalori, pupincuristi etc. tuturor ne fac viata mai grea.
Prietenii noi, ce se intampla in Romania se intampla si in alte tari, acolo sunt alte probleme aici altele.
Poate ca ai uitat sa te bucuri, ai uitat placerea de a merge intr-un parc seara, de a te bucura de putinii bani pe care-i ai, de a te bucura de un prieten o prietena reusitele lor, unde-i bucuria? de ce nu mai este?
anonim_4396 întreabă:
eusebiu27 întreabă: