Energia si puritatea sufletului tau, sint de o atractie debordanta pentru un suflet sarac precum al meu.Fie ca aceasta noapte cu luna plina, sa reprezinte pentru mine, noaptea profundei meditatii constiente, iar dragostea sincera si pura sa inunde sufletul meu sarac si ravasit! Viata ta sa reprezinte curcubeul sperantelor mele, noapte buna papadie cu suflet indumnezeit, noapte buna argint nelamurit! Te sarut dulce si Te iubesc enorm! iar visele tale sa fie pline de mine, Te iubesc, te ador si mi-e dor de tine draga mea.
Ultimul mesaj care l-am primit azi.
Toata lumea are probleme, crezi ca eu nu am? Dar eu nu ti am facut nimic rau din cate stiu eu. Daca te am suparat imi cer iertare din toata inima.
Dar ceia ce a facut prietena mea, a dus la cearta pe viata intre doi veri buni.
"Avand in vedere ca o parcare costa 280 ron in Iasi...Nu stiu cand mai vin pe la voi"
Un amic a venit in Iasi si i s-a ridicat masina
"Zuzi vii maine la fac? macar sa fii acolo, sa ma sustii dincolo de usa " O prietena care are o restanta. L-am primit acum 10minute
@moony, si tu acum ce faci? te razbuni pentru ca eu ti-.am dat mesajul pe site? nu puteai fi si tu mai ''intelegatoare''?
"pentru a evita restrictionarea apelurilor va rugam sa efectuati astazi plata facturii Vodafone din data 17-04-2009. va multumim, Vodafone"
"o 6-tej,,, tak viem,,, do 8mej... Lebo mnoah mam cakat voliakoho " ii in slovaka
"nebunoooo sper ca vii joi la cupa romaniei de handbal la sala transilvania sa iti vezi idolul! hug hug"
"pensia alimentara? .aaaaa.nu pot.stii.am platit luna asta pentru ceilalti3 copii.aaa.randul tau e peste 4luni... aaa... dar ma revansez eu."
Aaa.de la tine era? scuze.credeam ca e de la celalalt.si totusi. TU cand o platesti?
Tare, merita sa ma deranjez pana pe fotoliu...si stateam asa bine in pat...deci : "ma plictisesc, tu ce faci? mai stau cu nepotii ca inca putin si pleca.cand pleaca intru. te pup" asta e mesaju...la faza cu intratu nu va spariati e vorba de mess pe mess sa intre. papa
last_9432 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: