SubcOnstientul imi dicteaza: K vrea sa-l vada, k il mai asteapta, k vrea O dovada. Pai, fata tu esti beata? El e departe acum. deci, las`O balta"
Umblai cu ea. stateati impreuna. Mie`mi ziceai ca ma iubesti. Ha,ha ce gluma bunaaa
Desi o sa-mi fie dor, de data asta o sa pun orgoliul in fata sentimentelor
Sa inchid ochii sa nu stiu Ce am fost si nici cine sunt Sa cred ca pentru o noapte suntem noi singuri pe Pamant
M'ai lasat cand mi-a fost greu. si tu imi spuneai mereu:"Nu te las sufletul meu"
nu tsi se pare dubios sa le spui tuturOr ca o fata te-a intors pe dos
""`•?•`Stii cand o sa-ti dai seama cat ai iubit`o? ziua in care o vei vedea cu Altul.`!?•?
Daca le dai prea multa atentie esti o zdreanta, ia atitudine fetito si scuipa-i in fata.
Nu a fost prima, dar e singura ce te-a facut sa tremuri.sa o vrei.Cand nu dadeai nici 2 bani pe femei.Ea te-a facut sa plangi.
sa nu mai dormi.Sa vrei sa o iubesti.sa vrei sa mori
Multa lume mi-a spus ca nu-i alegerea cea buna, Din cauza lui prietenele mele nu mai suna, Maica'mea zice ca
nu e decat un borfas, Dar asta stiu si eu, e baiat de oras!
Gura lumii n'o baga in seama.Intreaba`ma pe mine, daca vrei sa stii ceva. Ca eu stiu cel mai bine ce`a fost in viata mea
Ma adresez fetelor "cumintzele" si impun respect cand trec pe langha ele.Nu ma dau nici mare,nu ma cred geniala insa am o problema
cu alea care se cred "fata ideala"".
As fi vrut sa te pastrez in inima…nu ma meritai iubire…uita`ma!;-j
Imi amintesc, SMS-uri sterse, numere ascunse, oricum am mult prea multe surse, mult prea multe spuse, multe intrebari puse tie,
putine cu raspuns din partea ta, dar fie, las de la mine!:*
* Vezi tu?! Ea nu prea stie ce se intampla, dar stie ca o adori! Tu sti ca ei nu`i pasa, si asta iti da fiori! Iti place ca se
lasa greu, iti place ca e cuminte...Tu nu prea o minti pe ea...Dar ea mereu te minte!
Da, pe asta mica nu o mai intereseaza ca tu te gandesti la ea, ea se pisa pe grija ta!;-*
Desi orgoliul meu atinge cote mult prea'nalte,Sa stii ca incep sa simt ceva ciudat cand stiu ca esti departe!
Un Zambet poate ascunde mai multe sentimente decat 1000 de vorbe.
Vezi tu, Momentan nu am chef sa privesc in jur! pentru ca te vad pe tine si imi vine sa injur!
A fost o vreme cand era numai al tau . Acum sunteti doi straini ce isi fac prea mult rau
Minutele trec greu, si mai rau ca niciodata simt ca nu mai sunt acelasi eu
Mi'ai colorat sufletul cu nuante pastelate
KoKoOo întreabă: