Multumesc din suflet pentur ca mi-ai reamintit cat de mult putem face pentru semenii nostri aflati in imposibilitatea de a-si cumpara ceea ce este vital pentru viata unui om: hrana, apa, imbracaminte si incaltaminte.
Craciunul pentru mine este special deoarece e primul petrecut impreuna cu propria mea familie: fetita de 8 luni si sotul. Pentru mine cel mai mare cadou este chiar ea, nu am nevoie de nimic altceva decat de zambetul si bucuria de pe chipul ei.
Nimic nu este mai frumos decat zambetul unui copil. Sper ca voi avea ocazia sa readuc macar pentru cateva clipe zambetul pe chipurile mai multor copii orfani, prin simplul gest de a dona hainute si incaltamintea ramasa mica fetiteti mele.
Traiesc totusi cu speranta ca va veni o zi in care nu vom mai vedea copii tristi sau suferinzi de pe urma indiferentei celor care au prea mult dar nu vor sa ofere.
Sarbatori fericite!
Multumesc!
doamne, cand ma gandesc ca noi tindem spre mai multe lucruri(haine si alte prostii)si alti copii isi doresc doar sa ramana in viata...sincer sunt o pers f sensibila si chiar mi au dat lacrimile cand am citit o
Eu apreciez ce am chiar daca uneori mai fac mofturi, ma multumesc cu lucrurile existente, nu cred ca ar trebui sa incep sa urlu ca n-am nu stiu ce si mama sau tata sa zica ca imi cumpara imediat, ficare copil sarac ar trebui sa aive macar cateva lucruri din ce avem noi : imbracaminte, incaltaminte, hrana si apa, toti stim din cate vedem si la TV cat de bucurosi sunt cand primesc un codu de la cineva.
Multumesc! Saracul copil mi au dat lacrimile alti isi doresc masini luxoase, haine. electronice si el nu isi dorea decat o pereche de ghetute pentru ca Mos Craciun sa aiba unde sa i puna darurile!
Trist...
Offf...si cati copii se afla in asemenea situatie.
Eu ma multumesc cu ce amSi imi pare tare rau de copii sarmani care nici de Crciun nu pot fi fericiti
Stiam ca Mos Nicolae vine sa puna in ghete(cadouri) si Mos Craciun la brad s-a schimbat ceva si nu stiu eu?
Foarte trist.chiar ma uitam adineauri pe geam cati saraci strigau pe la poarta sa le dam si lor ceva cu copii dupa ei, dar na.nu poti sa dai chiar la toti.am vazut ca si pe la TV se dau tot felul de daruri sau bani pentru cei amarati, pentru cei care Craciunul este doar un vis frumos.Asa este, sa ne multumim cu ce avem nu suntem ca altii vai de ei...
Ce poveste trista
ai dreptate, trebuie sa fim multumiti cu tot ce avem.sunt persoane care nu au nici ce pune pe masa dar sa mai primeasca si cadouri...si din pacate exista multe persoane in aceasta situatie
de copii imi pare atat de rau sunt asa inocenti, puri, mai ales cei care stau pe strada si nu au familie, ei stiu ce inseamna sa o duci rau in adevaratu sens al cuvantului, si cu toate astea multi nu-si pierd inocenta, asta e darul lor cel mai de pret. se pare ca noi uitam asta cateodata...
craciun fericit!:*:*
De unde are copilu` asta pix si foaie sa scrie?
daca zice ca nu are ac si ata
Michaela89 întreabă: