| DeliaSteffy a întrebat:

(scuze categorie) Buna. mi-a spus o fata acum cateva zile ca daca un baiat se uita tot mereu la tine sau iti face cu ochiul apoi zice uite nebuna... Si cand veneam de la Bucuresti eu imi puneam mana pe picior ca nu stiam cum sa stau, si el nu stiu cum facea dar vroia sa ma atinga deci nu exista fara sa ma atinga si statea cu minutele..., Inseamna ca ma place?

Răspuns Câştigător
| Ells a răspuns:

SINCER nu poti sti niciodata cine ce are de gand sa faca. Primul pas pe care trebuie sa il faci: pune piciorul in prag si ia atitudine, nu mai incuraja asemenea acte de nesimtire si proasta educatie daca un baiat te place atunci te priveste cu bun gust si bun simt. Incearca sa te cunoasca mai bine si restul...Iar daca doar vrea sa intretina relatii de plictiseala, cel mai bine il ignori si nu sa nu mai ai vreodata contact cu astfel de persoana, pentru ca asta te poate degradata pe tine ca fata-femeie.

4 răspunsuri:
| RoseOfTheFire a răspuns:

Nu are nici un sens intrebarea ta si stai linistita draga ca daca iti face cu ochiul sau se uita la tine asta nu inseamna ca te place poate o face in stil de amicitie si oricum baietii in ziua de azi cauta doar sex nici vorba de placut si da asta da de gandit daca vroia sa te atinga mai bine ai grija il poti testa sa vezi daca e adevarat sau nu sa nu iti bati degeaba capul cu el sincer acum happy

| neutrino a răspuns:

Barbatul incearca, femeia accepta sau nu.

| victorandrei a răspuns:

Te place sau vrea sa te bage in pat depinde din ce punct de vedere privesti

| BeHappyOriceArFi a răspuns:

Eu cred ca a pus ochii pe "partile principale ale corpului" si ar vrea sa se dea la tine pentru "una noche loca"