| taineamea a întrebat:

Scuze pentru categorie, dar o parere e bine venita oricand...cred ca si voi v-ati pus macar o data intrebarea asta: femeia care face sex de la prima intalnire este mai apreciata decat una care prefera sa mai astepte? Este cumva ea o femeie usoara sau face bine pentru ca face exact ceea ce simte si nu se mai lasa cuprinsa de ganduri?

5 răspunsuri:
| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Depinde daca veri o relatie cu el nu trebuie sa o faci de la prima intalnire. Pt ca va vedea ca esti usoara si cu prima ocazie cand iesi cu altii in oras fara el poti sa te culci si cu altu si tot asa. Deci daca te culci cu cineva de la prima intalnire nu te astepta sa ai o relatie stabila cu persoana respectiva ci doar o aventura de o noapte!

| GiveMeYourPussy a răspuns:

Sunt tot felul de pov ca daca o faci din prima seara esti curva.dar mie nu mi se pare asa. daca vrei sa o faci o faci dara nu o faci cu toata lumea ca sa fi curva deci e cum vrei si cum iti placewinking

| master77 a răspuns:

O femeie care face sex de la prima intalnire e considerata curva. Dar toti am vrea femei cu care sa facem sex de la prima intalnire.

| negru30 a răspuns:

Scuze pentru raspuns - o face de prima data pantru ca s-ar putea sa nu mai gaseasca o luna - asa ca " bine ca mi-ai dat si mie Doamne " - ganduri? - nu are asa ceva - cutia craniana este goala

| Alexintunecatul a răspuns:

Parerea mea este ca da.este o femeie usoara...ba chiar foarte usoara! Daca se lasa asteptata lasa impresia de o fata ceva mai speciala decat majoritatea din ziua de azi! Un apus de soare la malul marii este mai emotionant decat sa te uiti la unul pe calculatorhappy