| emilenescu a întrebat:

Se apropie 1 aprilie... spuneti-mi niste farse "urate" sa zic asa pe care sa le fac colegilor la scoala si profesorilor. Voi incerca si de data asta faza cu marul (voi lua un ardei foarte foarte iute si voi unge un mar cu el si il voi da cuiva) anul trecut a tinut funda pentru cele mai multe si amuzante farse

Răspuns Câştigător
| babaliba a răspuns:

Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) in care ii s-a suspendat permisul si ca este cercetat penal pentru omor.

Umpleti cateva baloane cu nu gaz urat mirositor (exista si spraiuri cu miros de besina) si lasati-le libere pe holul scolii

* Lipiti un telefon mobil de jucarie sau chiar un rableu ieftin cu poxipol pe scari, la scoala, pe strada, etc (e mai greu de facut pentru ca trebuie sa nu va vada nimeni si sa nu’l deranjeze nima pana se intareste)

O punga de chipsuri iuti, o lingura de boia iute aruncata in punga si amestecata bine si o lingura de piper negru fin macinat. Lasati punga unui grup de colegi cu textul: "ma duc la toaleta, tine’ti si mie asta, puteti sa va serviti" …

* Cate o baltoaca de apa pe fiecare scaun din camera/clasa

* Lipiti 50 de RON (trageti la imprimanta color o bancnota pe o parte) sub catedra, sub un birou, sub o masa in bar. ( lipita mai sucit, sa para "pierduta"! ) )

* 50 ml alcool rafinat, 2 capatani de usturoi pisate, lasati la macerat 2-3 zile in alcool, strecurati bine si inlocuiti sticluta de parfum a prietenei cu alta identica care contine esenta de usturoi … trebuie sa fie sticlute identice … sa mearga "smecheria" (testati parfumul ca sa ramana "pe teava" )

Ii spui unui coleg ca ti se pare ca i-a cazut ceva de pe banca. Atunci cand se va ridica sa vada ce i-a cazut tu ii strecori un pix sub fund si efectul va fi rasunator: ''Auuuuuuuuuu!''

Spune-i profei ca tabla cade si-i vei vedea reactia

1. ajungi primul la scoala
2. pui crema sau pasta de dinti p clanta, in interiorul usii
3. pleci si te ascunzi
4. cand vine urmatorul coleg se va murdarii si va merge la baie sa se spele
5. intre timp tu ii iei ghiozdanul si fugi cu el
6. daca nu vrei sa ai probleme da ghiozdanul inapoi inainte sa ai probleme cu diriginta/-ul

Daca ai vreun tovarash mai gurmand sau mai gras, fa in felul urmator: Spune-i ca tocmai ai castigat 10 gogosi (sau cate vrei tu) la o patiserie (ex:Yamy Yamy) dar pe care inca nu le-ai luat. Trimite-l pe el sa le ia pentru ca tie iti este rusine(esti cam timid) de fata care vinde gogosi deoarece e foarte sexy(convinge-l cu o bucata de hartie care sa confirme castigul, avand o semnatura, dar care insa este scrisa de tine). Succes!

Trimite unui prieten(sau cunostinta, dar sa fie o persoana mai disperata dupa o combinatie cu vreo fata de ex.) un SMS anonim (sau de pe un telefon pe care nu il stie) Si cheama-l la o intalnire cu tine, tu fiind semnat in SMS drept o fata la care el nu prea a avut sanse. Vezi ca e cam naspa ca eu am facut farsa asta si respectivul prieten nu mai vorbeste cu mine deloc

Luati o foaie de hirtie si scrieti pe prima fata: "A se citi pe verso doar in caz de incendiu" dupa care pe a doua fata scrieti :" Am spus doar in caz de incendiu". Puneti foaia cu prima fata in sus undeva unde sa poata fi vazuta.

Pentru farsa urmatoare ai nevoie de un complice. Unii profi aduc un casetofon pentru a pune casete "educative" elevilor. Stai cat mai aproape de casetofon. Dupa ce profu' pune caseta complicele tau il cheama si il tine ocupat in timp ce tu schimbi caseta "educativa" cu una rock si dai volumul la maxim. Efectul va fi rasunator!

Ii spui unui coleg: "Vezi ca iei vopseaua!".
Sa vezi cum se uita fletzii!

Daca vrei sa scapi de ore adu la scola un animal mort si ascunde-l undeva in clasa (recomandat in soba sau intr-un dulap inchis ). Sigur veti scapa de ore dupa doua-trei zile de putrefactie.

Scri pe un biletel "uite o talpa pe tavan" apoi o dai colegului de banca si el o da mai de parte sa vezi cum sa uita fraierii.

Te faci ca scapi ceva in timpul orei si rogi un coleg sa il ia de jos. Intre timp, ii furi ceva de pe banca.

Pune urmatoarea intrebare unui coleg:
Esti puternic ori invizibil? Daca el iti raspunde ca e puternic tu scuipa jos si spune-i sa o ridice ca doar este puternic, iar daca iti raspunde ca este invizibil da-i o palma peste cap si spune-i ca nu l-ai vazut deorece este invizibil.

4 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Un alt eveniment stupid preluat din vest! Eu nu știu dacă e de la zona de țară sau de la cercul de amici dar pentru noi ziua aia a trecut mereu neobservată chiar și când aveam 13 ani.
Cred că dacă mi-ar face cineva o farsă urâtă și de atât prost gust l-aș bate pe-ăla trei zile.

| Helăăău a răspuns:

Buna faza cu taxi`ul laughing

| LaLa15 a răspuns:

Lipeste cu superglue o moneda pe strada sau in general intr-un loc pe unde trec multi oameni. Apoi stai pe undeva pe-aproape si priveste cum isi rup unghiile incercand sa ridice moneda

Foooc!
Gluma asta se face cel mai bine cu prietenii. Trebuie sa aveti la indemana recipiente cu apa. Cand victima adoarme aprindeti o hartie si strigati FOOOC! Victima o sa se trezeaca brusc si o sa vada foc exact in fata. Apoi imediat stingeti focul cu caaat mai multa apa, astfel incat victima sa ramana leoarca.

In supermarket pune in buzunarul prietenului fara sa remace, o banda anti-furt. Cand o sa incerce sa iasa din magazin o sa fie declansata alarma.

Spunele prietenilor tai ca te sinucizi, peste cateva minute stai intins pe jos ca si mort(atentie sa nu te vada)si surpriza pe piept iti pui ujn biletel si scrii v-am tras`o

la profesor cand intra la ora ii puteti lua scaunul si il puneti la un coleg.

Fa semne disperate dupa un taxi iar dupa ce acesta va opri, deschide usa pune piciorul drept cu siretul descheiat pe pragul masinii incheie-te la siret dupa care te ridici si ii spui un "Mersi frate!" iar apoi inchizi usa.
Iti recomand ca mai apoi, pentru a evita furia taximetristului, sa fugi cat te tin picioarele.

Fundaa?

| Cristian0884df11 a răspuns:

Cand manca unu beseste -te in mancarea lui