| emilenescu a întrebat:

Se apropie 1 aprilie... spuneti-mi niste farse "urate" sa zic asa pe care sa le fac colegilor la scoala si profesorilor. Voi incerca si de data asta faza cu marul (voi lua un ardei foarte foarte iute si voi unge un mar cu el si il voi da cuiva) anul trecut a tinut happy funda pentru cele mai multe si amuzante farse

Răspuns Câştigător
| PixieTrixie a răspuns:

Mite unui prieten(sau cunostinta, dar sa fie o persoana mai disperata dupa o combinatie cu vreo fata de ex.) un SMS anonim (sau de pe un telefon pe care nu il stie) Si cheama-l la o intalnire cu tine, tu fiind semnat in SMS drept o fata la care el nu prea a avut sanse. Vezi ca e cam naspa ca eu am facut farsa asta si respectivul prieten nu mai vorbeste cu mine deloc.

Pentru farsa urmatoare ai nevoie de un complice. Unii profi aduc un casetofon pentru a pune casete "educative" elevilor. Stai cat mai aproape de casetofon. Dupa ce profu' pune caseta complicele tau il cheama si il tine ocupat in timp ce tu schimbi caseta "educativa" cu una rock si dai volumul la maxim. Efectul va fi rasunator!

Spune-i profei ca este murdara de ruj pe dinti si vei vedea cum isi va scoate oglinda din geanta sa vada daca este adevarat.

In timpul orei, fa-te ca-i spui unui coleg ceva important, dar tu de fapt sa spui pentru tine (in soapta). O sa faci pe tine de ras cand o sa vezi cum se chinuie sa te inteleaga

Scri pe un biletel "uite o talpa pe tavan" apoi o dai colegului de banca si el o da mai de parte sa vezi cum sa uita fraierii.

Lipeste unui coleg cu super glue picatura creionul, rigla, sau pixul de banca.

Te faci ca scapi ceva in timpul orei si rogi un coleg sa il ia de jos. O sa caute degeaba.

Ii spui unui coleg ca ti se pare ca i-a cazut ceva de pe banca. Atunci cand se va ridica sa vada ce i-a cazut tu ii strecori un pix sub fund si efectul va fi rasunator: ''Auuuuuuuuuu!''

3 răspunsuri:
| upssss_4824 a răspuns:

laughing stiu un dar nu pentru la scoala
daca un baiat doarme poti sa il epilezi pe picioare si sa spui ca a avut un vis si ca se credea femeie asa c s-a dus si sa epilat
succes happy

| Criiiis a răspuns:

Poi happy ce sa zic.mai demult cand aveam fete pentru scaun lem pus pioneze colegilor laughing si la profesori le-am uns scaunul cu sapun lichid laughing. sper sa te ajute love struck

| Andreealovechocolate a răspuns:

Pai cum 6 ani am pacalit-o pe dirica ca o cheama directoarea nervoasa la scoala