| emilenescu a întrebat:

Se apropie 1 aprilie... spuneti-mi niste farse "urate" sa zic asa pe care sa le fac colegilor la scoala si profesorilor. Voi incerca si de data asta faza cu marul (voi lua un ardei foarte foarte iute si voi unge un mar cu el si il voi da cuiva) anul trecut a tinut funda pentru cele mai multe si amuzante farse

Răspuns Câştigător
| alex-xandra a răspuns:

Pai farse ce am facut eu la scoala in liceu: 1. le umpleam la colegi rucsacurile cu hrati din cosul de gunoi ba chiar la uni le.am bagat si niste bolovani. 2. puteti sa ii udati perunuta scaunului unde sta profesorul iar cand sta pe el o sa se ude.3. daca aveti sport si colegi vin cu echipament la ei poti sa le pui mustar in adidasi .4.intoarceti catedra cu picioarele in sus si aranjati fata de masa sa stea pe picioarele ei fara sa se vada ca e intoarsa.sa arate ca si cum ar arata normal.si cand porfesorul vine si pune catalogul sau ce mai are pe catedra pica cu fata de masa cu tot.5. schimba la colegi intre ei cartile si caietele, adica scoti toate caietele si cartile de la un coleg din rucsac si le bagi la altul si invers.6.sau te duci la o alimentara si cumperi 2-3 pesti dar sa nu fie inghetati si ii ascundeti prin geaca cuiva sau prin rucsac pe undeva pe unde nu prea cauta si o sa miroase foarte rau.7 si ultima cumpara un tampon de care folosesc fetele si in umpli cu cerneala rosie si il pui unde vrei u(poate chiar sub catedra sau in buzunarul cuiva).km atat sper ca te.am ajutat.sunt curios ce o sa faci.bafta

2 răspunsuri:
| CartofiPrajitzi a răspuns:

Am cateva idei legate de farsele pentru profesori:
1. Intoarcetzi toata clasa, astfel incat profesorii sa nu mai poata sa scrie la tabla (catedra sa fie in partea opusa a tablei).
2.Va imbracatzi TOTI din clasa in pijamale.
3.Va scundetzi TOTI din clasa in curte si dupa ce intra profa, intrati si voi in scoala, deschidetzi usa clasei brusc si o speriati.
Cam atat imi amintesc :phappy
Sper ca am fost de ajutorwinking

| Roz_7275 a răspuns:

Ceva bun pai pentru colegi sa spui ne da profa test din ce stii tu ca nu stiu ei si sa spui ca daca iau 4 le trece 2 de 4 ca sa se sperie.