anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se apropie Craciunul, mai sunt cateva zile!
Va propun un joc: sunteti Mos Craciun si trebuie sa oferiti un dar unui user, cui ati face cadoul si in ce ar consta el?
Scuze, furni, asta era apanajul tau, dar nu m-am putut abtine!

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Userului furni: O portavoce fiindca se pare c-a prins iar glas. Sau, i-as face un cadou precum i-a facut Geoana lui Basescu. Oliana, ai vreouna pe acasa?
Lui Samoila, i-as da niste frunze ca sa fie mai sexy.
Alllinnei- un test psihologic si de inteligenta. Dar, aveti grija, izolata intr-o camera ca sa nu ai aibe resurse de Google.
Si, ca sa revenim la treburi serioase si feeling-uri frumoase, cum e si normal:
Lui Nony: o craciunitabatting eyelashes
Lorei: o vedere sexy din Spania.batting eyelashes
Adinei: un gand bun si-o soapta calduroasa de la un prieten. happy
Silviei: niste tabele de matematica pana nu ma supar si ma iau de ea.hee hee
Gabry: multe dulciuri si acelasi echilibru pe care l-a afisat pana acum.hee hee
NoGod: cu care am baut pana acum: frate esti slab la bautura, iti trimit inca o sticla de vodcatongue
HepHap: las' ca vezi cand ma intorc moshule, nu scapi de cinstea aia.hee hee A, si apropo: sper sa te antrenezi la Fifa.laughing
Anastacia: o sa te prind eu cu HepHap in offside, o sa vedeti voi curajosilor.rolling on the floor
Harciog: tie-ti dau un pahar de bere, ca sa nu ma uiti cu vinul ala promis din toamna.laughing
Offf, mi s-a umplut sacul si mai aveam atatea daruri.sad O sa revina mosul curand, dau energizant la reni acum sa mai aducem daruri.hee hee

56 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Eu chiar ii voi da unui user TPU un cadou de Craciun. Dar cine e userul si care va fi cadoul este secret tongue

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Mie imi place sa fac daruri si nu ma pot rezuma la un singur user, deci:
@Sensei.BRO-----Andrei->o carutza de amandine, ca stiu ca e mort dupa ele. (Poate imi trimite si o poza a burtii DUPA consumarea susnumitelor)
@Demonika: un pachet de tigari si un borcan de ness pe care sa le savuram impreuna cu o portie zdravana de barfa.
@alllinna: inca un monitor sa poata gugali la 4 maini si 2 monitoare. (Oricum, ea e o comoara numita "linkul potrivit la locul potrivit")
@HepHap: o lada de bere Guiness, neagra ca pacatul.
@petru: un ghid de conversatie roman-roman (daca ar exista!)
@Samoila: o pereche de budigai Catalin Botezatu, cu bretele si cu genunchi.
@Silvia: cea mai mare si mai frumoasa papusa din lume.

nony
| nony a răspuns:

Si cum Mos Craciun este un adolescent sexy, inteligent, sarmant (EU) m-as face cadou unei persoane.Are libertatea de a face din ¨mos¨ ce-i doreste sufletelul.Am inteles ca anul asta a fost cuminte, muncitoare si deosebit de inimoasa happy
As da nume, dar poate dezamagesc unele persoanehee hee

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Mos Craciun nu e egoist si da la toata lumea cate o... cate o, prea mult dorita, venerata... FUNDITAAAA! laughing
Si acum, nu stiu cui sa dau cadou:
- Lora, ca m-a ajutat cand eram ratacit prin orasul ei;
- Daminu stiu ca e o super tipa;
- Silvia ca invata sa creasca frumos;
- Tuturor celor care m-au ajutat cu un telefon/chstionar atunci cand am solicitat;
- Psihologa ca mi-a dat un sfat prin telefon cand eram la o cabana cu pantalonii in vine si nu stiam ce sa fac;
- Furni, ca mi-a alinat foamea si setea cu o bucata de pizza si un vin bun;
- Alyk ca merita - stie ea de ce laughing
To be continued...

| Vizitiul a răspuns:

In primul rand o floare pentru toate fetelehee hee, dar si un pupic pentru ciune-l accepta, iar apoi o invitatie la o apa plata, nu de alta, dar e cea mai sanatoasa si mai ieftina laughing.

| JeSa a răspuns:

Sanatate tuturor!

kratos
| kratos a răspuns:

Bubulina te astept cu o shaorma gigant de la haleala :p!
Daca as fi Mos Craciun v-as da la toti sanatate si cate un Iphone 3gs sa vorbim cu totii cat mai mult!

| Barajag a răspuns:

De-as fi Mos Craciun as da la toata lumea cate cevabig grinsi daca voi fi sarac, va dau la toti un pupic ca sa nu va suparatibig grin

| Barajag a răspuns:

@bubu-lina:adica ce vrei sa spui cu cartile?(aha pentru tonti), deci sa inteleg ca m-ai facut asa pe fata proasta?

| Leea1234 a răspuns:

Bubu, multumesc din suflet pentru intentia ta, este exact ce imi doresc!
eu sunt o fire darnica, dar din pacate nu am putere financiara sa le pun prietenilor mei de pe TPU cate ceva sub brad, dar am pentru ei toate urarile de bine, de sanatate si belsug in anul ce bate la usa, si daca as avea pentru o zii puteri miraculoase as darui din tot sufletul :
ursulikai -baiatul inapoi
bro-o sotie demna de el si bineinteles un basculanta de amandine
bubulinei-365 de carti, ca sa aiba una pentru fiecare zi a anului ce va veni
si pentru toti ceilati sanatate, liniste sufleteasca!

auran
| auran a răspuns:

Mai, cum baietii buni sunt toti amanetati pe aici, ti-as darui tie o noapte in care sa faci tot ceea ce-ti doresti si tot ceea ce-ti face placere...

auran
| auran a răspuns:

Dmonik multumesc chiar mi-ar placea... am putea chiar sa ne intalnim in seara respectiva...
Bro dragule, atunci pastreaza si pentru mine o amandina, pentru ca si mie imi plac.

auran
| auran a răspuns:

Amandina este una din prajiturile mele preferate, alaturi de violete, elecrele cu ness si baclavale.

auran
| auran a răspuns:

Bubu-lina multumesc pentru caciulita uite un pupic dulce pentru asta kiss

| BUBULINA a răspuns:

Psiholoaga:un pui de bichon maltez
Flav:un set Adidas...
Andrutzei:un cd cu Laura Stoica
Cami:o carte stie ea care
Tie Dmonik:un set stilou/pix... cu penita de aur si sa pui nu mai note de 10 tongue
Bro:o cursiera noua si super, extra moderna
Gregory :un cd cu colinde
Auran:o caciulita de Mos Craciun
Nicu Nebunu:sanatate
Silvia :o imbratisare calda
Kratos:o shaorma giganta
Bacemi:nu stiu de ce dar imi e tare simpatic si nu trebuie uitat pe lista de cadouri, i-as da multa multa sanatate altceva nu stiuconfused
Del.:alte hainebig grin
Ursulik:2 carti :Totul despre sex si Sex pentru to(n)ti

| BUBULINA a răspuns:

@ursulik te rog nu intrepreta gresitsad
nu asta a fost intentia mea
ahh iar am dat cu bata in balta
carta aia explica pe indelete tongue
imi pare rau pentru confuizie
mai bine taceam ca filozoafa ramanean

| Gabry a răspuns:

Sa ma gandesc...thinking
Irina: un CD cu desene animate,
Flav: o bere,
Silvia: cea mai dulce prajitura din lume,
Nony: timp, sa mai vorbeasca si cu mine,
Roxana: un parfum dulce ca si sufletul ei,
AnaPisikana: o debara cu pisicutelaughing
Si tuturor cate o imbratisare calda!

| Cryssy a răspuns:

Pai voi da cadou celei mai bue prietene (Tweety-love-Minnie) dar inca nu m-am hotarat ce...
Si i-as mai lua si Liei ceva dar nu am cum ca e departe de minesad...
Si v-as da multa ciocolata ca eu nu prea mai am voiesad...

Si tuturor sanatate, fericire si foarte multa iubire!

Numai bine!

| Klara a răspuns:

V-as da la toti cate ceva... orice, cu Hannah Montana! Sa va aduceti aminte de TPU! Si o periuta de dinti domnisoarelor carora le e efrica de o posibila sarcinatongue

| AnaisC a răspuns:

Mie mi-as da un samsung Corby.

| brunetzika_6738 a răspuns:

Sa vedem... o sa vin la fiecare cu un sac traditional, mare si rosu si plin cu... pupici, multi multi pupici pentru fiecarelove strucklove strucklove struck

| AndreeaSiAndra a răspuns:

Eu as oferi tuturor sanatate bucurie si multe implineri

| 31957319 a răspuns:

Daca as fi Mos Craciun?
As face ca toti userii sa fie cu familiile lor perioada sarbatoriilor de iarna.
Nimic nu se compara cu fericirea oferita de familie.

Caci sanatate de bine, de rau avem dar nu o pretuim sau chiar o neglijam.
Iar banii ii facem.
Familia insa o faci o singura data si daca nu profiti de clipele in jurul ei, nu traiesti.

| conflict a răspuns:

Buna ziua!
Eu Mos Craciun? thinking hmm ...Nu stiu in ce categorie sa incadrez perioada de cand sunt eu inregistrat pe TPU., dar atat cat l-am accesat, mi-am facut diferite impresii despre diferiti useri.
Cu siguranta cadoul nu va putea fi palpabil prin intermediul internetului, dar pana la urma gestul conteaza big grin; as dori sa ofer ceva prin care sa-i rup un zambet din suflet si sa i-l asez pe buze, iar userul cel mai simpatik de pe site ar fi ( din punctul meu de vedere ) "furnicutza".
Bine-nteles o ador si pe cea care a postat intrebarea si pe toti fanii IRIS. O zi placuta!

| fabiola a răspuns:

Ceva haine pentru @samoila! Pentru restul :sanatate si intelepciune!

| Nastasia a răspuns:

Darul meu o sa fie ceva mai abstract.
Pe TPU am descoperit un "corespondent" al meu, o privire a mea in oglinda.
Ce i-as darui?
Im primul rand as indeparta pentru ea/el cele doua coordonate (conditionalitati): timpul si spatiul.
Doar Mosul poate sa faca orice cadou vreawinking.
Apoi, as organiza un bal mascat in care sa invit mai multi oameni de pe TPU (tot pentru ea/el).
La o anumita ora din noapte as alege doua personaje. Le-as transporta cu sania mea pe o planeta, unde existenta sa se manifeste intr-un spatiu atemporalo-utopic.
Le-as darui la amandoi frumosul pentru integritatea spiritului si i-as lasa sa pastreze cate un singur lucru, dar care sa faca parte din natura lor umana.
Dupa asta m-as intoarce la bal sa le ascult celorlalti povestea……

| Nastasia a răspuns:

@Dmonik
Nu este pentru mine cadoul, cel putin nu anul astawinking

| publicname a răspuns:

Le doresc tuturor ceea ce imi doresc si mie.Sanatate si tot ce vreti voi de sarbatori tongue :*