Userului furni: O portavoce fiindca se pare c-a prins iar glas. Sau, i-as face un cadou precum i-a facut Geoana lui Basescu. Oliana, ai vreouna pe acasa?
Lui Samoila, i-as da niste frunze ca sa fie mai sexy.
Alllinnei- un test psihologic si de inteligenta. Dar, aveti grija, izolata intr-o camera ca sa nu ai aibe resurse de Google.
Si, ca sa revenim la treburi serioase si feeling-uri frumoase, cum e si normal:
Lui Nony: o craciunita
Lorei: o vedere sexy din Spania.
Adinei: un gand bun si-o soapta calduroasa de la un prieten.
Silviei: niste tabele de matematica pana nu ma supar si ma iau de ea.
Gabry: multe dulciuri si acelasi echilibru pe care l-a afisat pana acum.
NoGod: cu care am baut pana acum: frate esti slab la bautura, iti trimit inca o sticla de vodca
HepHap: las' ca vezi cand ma intorc moshule, nu scapi de cinstea aia. A, si apropo: sper sa te antrenezi la Fifa.
Anastacia: o sa te prind eu cu HepHap in offside, o sa vedeti voi curajosilor.
Harciog: tie-ti dau un pahar de bere, ca sa nu ma uiti cu vinul ala promis din toamna.
Offf, mi s-a umplut sacul si mai aveam atatea daruri. O sa revina mosul curand, dau energizant la reni acum sa mai aducem daruri.
De-as fi Mos Craciun as da la toata lumea cate cevasi daca voi fi sarac, va dau la toti un pupic ca sa nu va suparati
Psiholoaga:un pui de bichon maltez
Flav:un set Adidas...
Andrutzei:un cd cu Laura Stoica
Cami:o carte stie ea care
Tie Dmonik:un set stilou/pix... cu penita de aur si sa pui nu mai note de 10
Bro:o cursiera noua si super, extra moderna
Gregory :un cd cu colinde
Auran:o caciulita de Mos Craciun
Nicu Nebunu:sanatate
Silvia :o imbratisare calda
Kratos:o shaorma giganta
Bacemi:nu stiu de ce dar imi e tare simpatic si nu trebuie uitat pe lista de cadouri, i-as da multa multa sanatate altceva nu stiu
Del.:alte haine
Ursulik:2 carti :Totul despre sex si Sex pentru to(n)ti
Bubulina te astept cu o shaorma gigant de la haleala :p!
Daca as fi Mos Craciun v-as da la toti sanatate si cate un Iphone 3gs sa vorbim cu totii cat mai mult!
Sa ma gandesc...
Irina: un CD cu desene animate,
Flav: o bere,
Silvia: cea mai dulce prajitura din lume,
Nony: timp, sa mai vorbeasca si cu mine,
Roxana: un parfum dulce ca si sufletul ei,
AnaPisikana: o debara cu pisicute
Si tuturor cate o imbratisare calda!
@bubu-lina:adica ce vrei sa spui cu cartile?(aha pentru tonti), deci sa inteleg ca m-ai facut asa pe fata proasta?
Pai voi da cadou celei mai bue prietene (Tweety-love-Minnie) dar inca nu m-am hotarat ce...
Si i-as mai lua si Liei ceva dar nu am cum ca e departe de mine...
Si v-as da multa ciocolata ca eu nu prea mai am voie...
Si tuturor sanatate, fericire si foarte multa iubire!
Numai bine!
Bubu, multumesc din suflet pentru intentia ta, este exact ce imi doresc!
eu sunt o fire darnica, dar din pacate nu am putere financiara sa le pun prietenilor mei de pe TPU cate ceva sub brad, dar am pentru ei toate urarile de bine, de sanatate si belsug in anul ce bate la usa, si daca as avea pentru o zii puteri miraculoase as darui din tot sufletul :
ursulikai -baiatul inapoi
bro-o sotie demna de el si bineinteles un basculanta de amandine
bubulinei-365 de carti, ca sa aiba una pentru fiecare zi a anului ce va veni
si pentru toti ceilati sanatate, liniste sufleteasca!
Bubulina, pai o cursiera ca aia folosita de ciclisti in turul frantei. Doar ca aia-i belea. Nu m-as mai intrece cu troacele de tranvaie, m-as intrece cu autobuzele si asta-i periculos in traficul din Bucuresti
Andrutza, n-ai nevoie de nimic, o imbratisare face mai mult ca orice cadou
@ursulik te rog nu intrepreta gresit
nu asta a fost intentia mea
ahh iar am dat cu bata in balta
carta aia explica pe indelete
imi pare rau pentru confuizie
mai bine taceam ca filozoafa ramanean
Daca as fi Mos Craciun?
As face ca toti userii sa fie cu familiile lor perioada sarbatoriilor de iarna.
Nimic nu se compara cu fericirea oferita de familie.
Caci sanatate de bine, de rau avem dar nu o pretuim sau chiar o neglijam.
Iar banii ii facem.
Familia insa o faci o singura data si daca nu profiti de clipele in jurul ei, nu traiesti.
Ca un Mos Craciun ce sunt, ii ofer userului eu_o_mare_enigma o urna plina cu buletine de vot, toate cu stampila aplicata in chenarul PD-L( o fixez langa pat, dimineata sa dea cu ochii de ea si sa nu i se stearga zambetul de pe fata toata ziua si sa fie relaxat!), o Craciunita sa-l relaxeze definitiv si in anul urmator, sa fie subiectul celor mai reusite farse! Sa verificam si cat simt al umorului are!
Daca @dmonik tot imi ofera o urna plina cu voturi, toate stampilate PD-L, atunci vreau si o cabina de vot in care sa votez, in prezenta ei, de bunavoie si siluit, tot de catre ea, cu cine doresc eu. Iar eu, promit ca voi fi cel mai bun mos craciun si ii voi oferi in continuare cele mai reusite farse.Asta pana cand se gandeste ea sa ma prinda in offsaid.
Sa vedem... o sa vin la fiecare cu un sac traditional, mare si rosu si plin cu... pupici, multi multi pupici pentru fiecare