| georgiiiy a întrebat:

Se dau doua sate.
Primul sat este populat de canibali mincinosi iar al doilea sat este populat de oameni buni si sinceri.
Se stie deci ca oamenii buni spun adevarul tot timpul iar canibalii mint tot timpul.
Te afli la intersectia dintre cele doua sate si te intalnesti cu un om din cele doua sate, dar nu sti din ce sat provine el.
Ai dreptul sa-i pui o singura intrebare si sa afli directia incotro trebuie sa mergi ca sa nu ajungi in satul de canibali.

Răspuns Câştigător
| SaRiNoOtZa a răspuns:

Îl întrebi : "Încotro e satul tău?"

Oamenii sinceri îţi vor indica satul lor, iar canibalii îţi vor indica satul oamenilor sinceri, deoarece canibalii mint.

7 răspunsuri:
| Africanwitch a răspuns:

Cred ca l'as intreba: ''Unde sunt cei mai multi canibali?''

| oanamaria a răspuns:

Oamenii sinceri îţi vor indica satul lor, iar canibalii îţi vor indica satul oamenilor sinceri, deoarece canibalii mint. laughing

| Gizăz a răspuns:

Oamenii sinceri îţi vor indica satul lor, iar canibalii îţi vor indica satul oamenilor sinceri, deoarece canibalii mint.

| Anonim13265464 a răspuns:

Eemplu Sunt fata? canibali vor raspunde ca nu iar oamenii sinceri ca da

| Anonim13265464 a răspuns:

Scuze am grasit intrebarea nu am citit cu atentie intrebarea as punea aceeasi intrebare pe care au pus-o si restul

| DeeaPustoaica a răspuns:

Cati ani am? Canibalii ar raspunde cu niste varste si oamenii buni ar spune "nu stiu".

| thealchemist a răspuns:

Cei buni nu se cred niciodata indeajuns de buni, ci rai, iar cei rai, prea buni, asa ca raspunsul trebuie sa fie opusul celor 2 raspunsuri.