Ma distrez de habarnistii care s-au **** pe ei ca o sa le tremure curu sub scaun. Abia astept sa treaca si 2012 sa ii aud cu ce scuze penibile mai vin si atunci. Parca ii aud : "Aaaa..., stiti, ca parca, ca poate, ca nu am calculat bine, ca de fapt., ca nu-i asa, ca-i altcumva..." bla bla bla
Nu am nici o stare de spirit speciala fiindca nu ma asteptam sa fie un cutremur. Am trecut de varsta la care credeam ce vedeam la televizor si stiu sa miros sarlatanii de la o posta.
Parerea mea strict personala, este ca nu cred in astfel de inselatorii, daca am credetot ce se spune, ar fi toate bune si frumoase, daca cercetatorii nostri in seismologie nu au pronosticat acest cutremur, nu putem sa ne luam dupa un astfel de prezicator.
Nici macar nu m-am gantit va ar fi putut fi cutremur. Sunt Floriile si trebuie sarbatorit nu... La multi ani tuturor celor care poarta nume de floare si nu numai lor.
Multumesc pentru urare!
Nici eu nu am crezut aberatiile de prin presa si tv.Probabil nu aveau cu ce sa umple spatiul de difuzare.
Nu am crezut nici o clipa ca ar fi am si spus ca numai Dumnezeu stie dar cu aceasta ocazie poate alesii nostri se mai gandesc la multele cladiri ce trebuiesc consolidate.