| zuzu_4124 a întrebat:

Se poate cuceri un sat pe triburile.ro? M-am inscris abia de cateva zile. Am trimis trupe spre un sat, dar observ ca-mi aduc doar resurse.

Răspuns Câştigător
| sergiu25bc a răspuns:

De cucerit nu cred ca se poate ca si eu joc triburile, mai degraba faci alinate cu cateva sate care sun prin apropierea ta.Mai tarziu cand o sa te atace sa vezi ca naspa e.Eu am avut si banat contul ca l-am injurat pe 1 smecher de tot neamul, si resursele trebuie sa le tii la beci, ca de nu e f naspa, bafta sincer nu mai joc triburile de mult-

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu am jucat Travian, care cred ca e asemanator. Acolo trupele trebuiau insotite de un soldat superior, foarte scump (ii zicea general sau senator, era ultima trupa pe care o puteai obtine). de asemenea trebuia sa catapultezi initial cladirea cea mai importanta din sat (vila sau palatul). Cred ca si in triburile e ceva asemanator. Oricum in Travian trebuia sa joci vreo doua luni inainte sa-ti poti face general.

Janina
| Janina a răspuns:

Da trebuie sa faci curtea de nobili, apoi nobilii apoi cuceresti satul tongue

| Elena1234456 a răspuns:

Iti trebuie generatie de nobili... Doamne mare e gradina ta! happy

| sergiu25bc a răspuns:

Aliante am vrut sa scriu scuze greseala asezatului literelor scuze din nou

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate cuceri! Dar asta cand ai peste 1000 de puncte.Iti trebuie curte nobila si ea apare daca indeplinesti mai multe cerinte, citeste tutorialul de pe triburile.Cand ai curte nobila facuta iti faci nobil si numai cu nobil impreuna cu armata poti cuceri un sat.Deocamdata daca esti nou trebuie sa te dezvolti si sa iei resurse.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zuzu vezi ca ai trimis hotii.trebuia sa trimiti soldati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal. Da, se poate cuceri un sat, numai ca trebuie sa ai GENERATIE DE NOBILI.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca se poate cuceri un sat dar iti trebuie generati de nobili si sunt foarte scumpi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa cuceresti un sat trebuie sa ai peste 3000 de P =curte noila=taleri=nobil big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti trebuie generatzie de nnobili ca sa cuceresti sate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cate puncte ai mah?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, poti cuceri sate pe triburile dar trebuie sa trimiti 4 nobili in acel sat si satul iti revine tie, e simplu. happy dar trebuie sa ai Curte NObila pentru ati crea nobili big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebe sa ataci cu o generatie de nobili 4 ori numa satul respectiv dar insotit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita-te la tutoriale si invata sa joci...vei vedea ca iti trebuie nobili!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti cuceri sate.Tre sa ai generatii de nobili.Tre sa indeplinesti cereintele pentru a construi curtea nobila.de acoolo tii faci.Vezi ca-s tare scumpi(iti cere multe resurse)

| antonia97 a răspuns:

Da. dar trebuie sa fi foarte evoluat si trebuie sa bati arginti casa faci o generatie de nobili.mai ai de invatat. Jucam triburile de 6 luni.am avut 7 sate

| l3ct0r a răspuns:

Mai intai inplineste cerintele pentru curte nobila apoi construiestio fa-ti un nobil ataca un sat de barbari parasit mai intai nu trimite nobilu doar 400 de lancieri si 400 cu spada ca sa ii iei resursele dupa ce ileai luat fi atent sa ile iei pe toate resursele apoi trimite nobilu si al cucereste cerintele le arata la cladirea prncipala si dai in jos te tot si iti scrie arata mai multe si dai acole rezolva cerintele consruieste curtea iai resursele dai nobilu si gata

| snoopy a răspuns:

Se poate cuceri dar trebuie sa evoluezi pana cand ai posibilitatea de ati crea nobili dupa ce ai creat trupele de nobili prin trimiterea de trupe se trimite si 1 generatie de nobili. o sa trebuiasca sa ataci acel sat de 3-4 ori pentru ai scadea adeziunea la 0.normal ffiecare atac scade adeziunea unu sat cu 20-25.