De cucerit nu cred ca se poate ca si eu joc triburile, mai degraba faci alinate cu cateva sate care sun prin apropierea ta.Mai tarziu cand o sa te atace sa vezi ca naspa e.Eu am avut si banat contul ca l-am injurat pe 1 smecher de tot neamul, si resursele trebuie sa le tii la beci, ca de nu e f naspa, bafta sincer nu mai joc triburile de mult-
Eu am jucat Travian, care cred ca e asemanator. Acolo trupele trebuiau insotite de un soldat superior, foarte scump (ii zicea general sau senator, era ultima trupa pe care o puteai obtine). de asemenea trebuia sa catapultezi initial cladirea cea mai importanta din sat (vila sau palatul). Cred ca si in triburile e ceva asemanator. Oricum in Travian trebuia sa joci vreo doua luni inainte sa-ti poti face general.
Se poate cuceri! Dar asta cand ai peste 1000 de puncte.Iti trebuie curte nobila si ea apare daca indeplinesti mai multe cerinte, citeste tutorialul de pe triburile.Cand ai curte nobila facuta iti faci nobil si numai cu nobil impreuna cu armata poti cuceri un sat.Deocamdata daca esti nou trebuie sa te dezvolti si sa iei resurse.
Da. dar trebuie sa fi foarte evoluat si trebuie sa bati arginti casa faci o generatie de nobili.mai ai de invatat. Jucam triburile de 6 luni.am avut 7 sate
Mai intai inplineste cerintele pentru curte nobila apoi construiestio fa-ti un nobil ataca un sat de barbari parasit mai intai nu trimite nobilu doar 400 de lancieri si 400 cu spada ca sa ii iei resursele dupa ce ileai luat fi atent sa ile iei pe toate resursele apoi trimite nobilu si al cucereste cerintele le arata la cladirea prncipala si dai in jos te tot si iti scrie arata mai multe si dai acole rezolva cerintele consruieste curtea iai resursele dai nobilu si gata
Se poate cuceri dar trebuie sa evoluezi pana cand ai posibilitatea de ati crea nobili dupa ce ai creat trupele de nobili prin trimiterea de trupe se trimite si 1 generatie de nobili. o sa trebuiasca sa ataci acel sat de 3-4 ori pentru ai scadea adeziunea la 0.normal ffiecare atac scade adeziunea unu sat cu 20-25.
cockye întreabă: