| Terente20 a întrebat:

Se spune ca dragostea in locuri nepermise\publice, este mult mai palpitanta, dar oare este valabil si pentru alte nevoi? spre exemplu ma intorceam azi acasa si faceam grav pe mine, pe drum ma mai intalnesc cu niste tovarasi ma mai tin si aia de vorba...deja ma "urinam" pe mine grav. urc cu liftul, cele mai lungi 10 secunde din viata mea, ajung pe palier si zic "ba, daca mai fac un pas ii dau drumu pe mine" si stii ce am facut, nu? direct in ghena m-am bagat! mare presiune si incep tot felul de ipoteze, nostalgii din copilarie si zic"ba, nu mai esti copil sa te inteleaga lumea, esti om in toata firea, daca te prinde? taci ma ca nu ma prinde, daca e ceva...aruncam gunoiul domne"
per total nici nu s-a comparat cu banalul WC intim, a fost ceva mirific. deci credeti ca e valabil pentru toate nevoile? daca nu ati incercat, va recomand cu caldura.

6 răspunsuri:
| dragos9234 a răspuns:

Sa ma pis in ghena?

Extraordinar laughing
Promit ca o sa o fac deindata ce mi-se va ivi o ocazie.

| Nolkyz a răspuns:

Fain, fain laughing

| king4aday a răspuns:

Explicatia poate fi adrenalina, chiar cum spuneai si tu "ma prinde - nu ma prinde". Difera totusi fata de cei care fac sex in metrou sau chiar au dorinta sa fie vazuti. In cazurile cu risc, adrenalina e ce face senzatiile si mai tari. Ca la sporturi extreme - mor, nu mor.

| Leocerba a răspuns:

De ce la Stiinta si Filosofie?! De ce?! crying
Cu căciulili pă frunte stăm de veacuri ca un munte, este?

| agathapurple a răspuns:

laughing)) wtf! Zi merci ca nu esti femeie ca nu mai mergea faza cu "arunc gunoiul" laughing a fost palpitant tocai pentru ca "ai tinut" atata timp. Incearca sa mergi la ghena in loc de wc si cand nu te apasa foarte tare, ma indoiesc ca o sa fie la fel de palpitant

| darrio2007 a răspuns:

De unde ai poza asta? De la ghena?

Întrebări similare