| DeeVee a întrebat:

Se spune ca in 2012 Terra va suferi o varietate excesiva de "zgarieturi" care va duce la sfarsitul ei...credeti in toate aceastea?
Va recomand http://www.scribd.com/doc/14179165/INUAKI-Reptilianul-di n-Mine Sper sa va lamuriti...:)

Răspuns Câştigător
| Marii a răspuns:

Nu cred ca va veni sfarsitul, dar din cate am citit e o poveste legata de intrarea in a 5-a dimensiune, care ar putea produce cateva "zgarieturi"hee hee
S-a mai prezis cand eram eu mica ca in 2000 va veni sfarsitul, si stateam si-l asteptam. si nu a aparut, asa ca nu cred ca o sa pic in plasa si a doua oara.

9 răspunsuri:
| Ben. a răspuns:

Nu prea cred... dar daca o tinem tot asa, Terra o sa termine cu noi, nu noi cu ea!

| abis a răspuns:

Stii de cate ori in istorie cineva a anuntat iminenta sfarsitului lumii? happy

| spiritul a răspuns:

Eu zic ca in 2102

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se spune ca si nosradamus a prezis ceva de 2012, nu sunt bine documentata.si caledarul aztec(cel mai vechi din lume)se termina in 2012...cine stie...

| sorin a răspuns:

O sa murimmmmm! Ce sfarsitul lumii, nu exista prea curand ca mai e de furat pe aici pe acolohappy

| cartofiorrrrrrrrrrrrr a răspuns:

Nu prea ai fost convingatoare, Taly!

| SpikE a răspuns:

Dap cred va fi o bomba atomica si va sari in aer, woohoo :X super

| maria_5001 a răspuns:

Imi aduc aminte cand eram mica se spune ceva asemanator si de anul 2000. Am trecut cu bine de anul ala dar...nu se stie niciodata

| simoSTAR a răspuns:

Ce probleme au unii...ca vine sfarisul lumii...pai la cata rautate exista in lumea asta, ar fi trebuit de mult sa crape pamantul sub picioare...mai bine v-ati vedea de viata voastra si incercati sa fiti mai buni.numai EL stie cand se va sfarsi.