Pai gandind logic viteza intunericului este egala cu viteza luminii. pentru ca in momentul in care tu ai oprit lumina intunericul ii ia locul cu aceeasi viteza cu care lumina s-a impus. Deci daca tu intri intr-o camera intunecata si aprinzi lumina ea se propaga intr-un anumit timp si tu cand stingi lumina intunericul se va propaga la fel de repede ca si lumina. sper ca ma intelegi.
Eu cred ca viteza intunericului este mult mai mare. Nici nu il vezi frate cand vine! Eu am alta dilema: daca lumina miroase a ars (cand e foarte puternica...) intunericul a ce miroase? a crud sau a stricat?
Lol...nu stii ce a spus einstein?
"nu exista intuneric...doar lipsa luminii"
"nu exista rece...doar lipsa caldurii"
Intunericul nu are viteza... pur si simplu este lumina sau nu este...
viteza luminii in vid este app 300. 000km /s deci se face intuneric cu 300. 000km /s
Hey. nu se stie exact. dar aproximativ 299. 792. 458 m/s [metri/secunda]. iti dai seama ce viteza.pfff.
Si mie imi plac chestiile de genul... lumina. fenomene optice. etc
Pupici:*.
mi-a stalcit de tot numele din covex_robu am ajuns convexobu stai linistit ca mai gresim cu totii.
@cristacheceliute miroase a ars din cauza calduri degajate de catre sursa care produce lumina. in cazul nostru becul cu incandescenta. din aceasta cauza miroase a ars pentru ca temperatura filamentului de wolfram este foarte mare.
Pai ce sa spun. urcate pe bloc(sau pe casa). da drumu la conometru .si ai sa vezi.
anonim_4396 întreabă:
Kasandra_7363 întreabă: