| Bubiko a întrebat:

Selena Gomez vs Miley Cyrus
Pe cine alegeti?

http://imgur.com/hpnyB.jpg

Răspuns Câştigător
| xLikeTpu a răspuns:

Bună!
Selena, de când am văzut că Miley se drogheaza " mi s-a tăiat "!

103 răspunsuri:
| SweetCheeks22 a răspuns:

Selenatongue

| JustAGirl_3031 a răspuns:

Miley dar un exemplu mult mai bun este Hannah Montana! Nu va luati dupa Miley!winkinglaughing

| Giulia_6293 a răspuns:

As zice selena pentru ca nu se drogheaza, dar miley e mai frumoasa.deci pe amandoua, se pune sper? nu?

| Giulia_6293 a răspuns:

Miley

| Giulia_6293 a răspuns:

Miley cyrus

| Giulia_6293 a răspuns:

Pe miley

| alex4532 a răspuns:

Selena Gomez

| izabela_1823 a răspuns:

Selena

| Anda_6060 a răspuns:

Mileylove struck so drogat o data la po petrecere, acum numa la petreceri nu toata ziua niui mare lucru.Si serios inainte toata lumea o critica si ii spunea Hani Montani sau asa la batjocura acum ca i mai dura si asa toata lumea sare pe ea lasatio in pace i viata ei.

| paulmiron a răspuns:

Selena Gomez.

| monyk01 a răspuns:

Selena gomez:X uh?

| veverik a răspuns:

Miley cu sigurantahappy

| Haeerdy a răspuns:

Selena Gomez! The best singerlove struck. Ea inca canta pe disney channel. face seriale amuzante, Miley a renuntat, a zis ca "e prea de copii" in sufletul Selenei Gomez se afla un copilhappy Ei inca ii mai pasahappy Funda?

| andruskapisikutza a răspuns:

O Aleg me Selena Gomez... Si miley e draghuta insa a dezamagit toata lumea cand a aparut la tv folosind ierburi interzise in california si in altelumi...sh a inceput sa prinda tupeul ca re nu ar trebui sa il aiba sincer incearca sa devina ceea ce este in ea cu adevarat o mare crv.imipare rau asta e parerea mea.parerea altora num apriveste sincer.Selena e cuminte sh frumoasa.nu am vazut-o noi pe ea sa se transforme in lesby sau crv.

Întrebări similare