| Dhipi666 a întrebat:

Seruus. Am o problemă,poate e şi vina mea. xD mi-am făcut acum ceva timp (vreo o lună,două) un prieten din alt oraş,vorbeam zilnic,după a început să mă placă,ok,l-am plăcut şi eu. după el s-a îndepărtat de mine(deja ziceam că suntem împreună chatterbox), asta am cam acceptat(şi uitat deja)deşi sunt o peroană depresivă din cauza altui băiat(aici e o poveste întreagă;-? şi încă..ahh..lasă),plâng în fiecare zi şi recunosc că m-am tăiat,dar pls nu mă judecaţi,n-am nevoie de asta. Oricum,acum merg la psiholog,iau medicamente şi am/am avut un prieten bun,iar din alt oraş. Deci el era la fel ca mine(ce greu mi-e să vorbesc la trecut),fusese în depresie,ascultam acelaşi gen de muzică (rock şi clasică.cât de cât),ne plăceau aceleaşi desene şi pe bune, gândeam la fel..am devenit în aproximativ o săptămână buni prieteni, după mi-a zis că mă place şi sincer şi eu mă simţeam atrasă..aici sunt câteva detalii care ar ajuta dar se poate şi fără(sper să înţeleagă cineva),dar după s-a distanţat dintr-o dată(nu mai răspunde la telefon,pe facebook). Mmmda,mă gândesc că poate trece printr-o perioadă mai dificilă sau a găsit pe altcineva şi nu mai are timp de mine(detalii,detalii) şi prin toată chestia asta am vrut doar,ăăh,să-mi găsesc nişte prieteni care să nu plece,să ştie ce mi s-a întâmplat, poate să primesc sfaturithinking

7 răspunsuri:
| Sოﺁℓε a răspuns:

Ahh esti genul de persoana care ii place sa comunice pe net laughing
Si mie imi place chestia asta si am ajuns sa cunosc si cateva persoane cu care am comunicat si live.
Mi s-a intamplat si mie de exemplu (persoane de pe net) sa comunicam 2-3 luni si dupa sa nu mai vorbim deloc. Cati ani ai?happy

| Dhipi666 explică (pentru Sოﺁℓε):

Ăm..luna viitoare fac 14. Tu? :/

| Sოﺁℓε a răspuns:

16:3

| Felys a răspuns:

Iubeste-te pe tine cel mai mult si pe ceilalti pe sfertul cat tii la propria-ti persoana si ai sa vezi ca tu esti cea mai importanta si nu ai nevoie de nimeni ca sa fii o invingatoare

| Dhipi666 explică (pentru Felys):

Ştiu ce zici, doar că eu simt că am nevoie de un prieten(de pe net..cu care pot vorbi orice) ..nu ştiu de ce dar mă ataşez fooarte repede de cineva, mi-e greu să trec singură prin astea. x3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă să-ţi găseşti pe altcineva! Sunt o grămadă de băieţi în lumea asta. Btw, relaţiile pe net ( la distanţă ) nu prea ţin. Ai încredere, am experienţă în asta. happy
Sănătate!

| MihaiN a răspuns:

Sunt mai multe de vorbit, un raspuns scurt pe care l-as da aici nu ar putea decat sa acopere putin din subiect.Imi poti scrie un mesaj privat, sau ma poti gasi pe id-ul mihaitheatheist, si vorbim mai mult happy