anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Si.ati vazut ultimul episod din Narcisa Salbatica? si.cum vi s-a parut?

5 răspunsuri:
| S3c0ndSh0t a răspuns:

Mie mi s-a parut asa o drama totala.Sincer nu ma asteptam sa o vad pe doamna "Istrate" si pe domnul Cristian Popescu murind in propria lui capcana.Eu ma asteptam la Cristian ca o sa aiba un plan diabolic chiar la nunta narcisei. Tatal Irinei m-a surprins prin faptul ca i-a dat drumul domnului "Stoica".A gandit foarte bine.Nu ma asteptam ca Dana sa il ia de sot pe domnul politist.Mi-a placut si ideea lui Anton pentru a o cuceri-o pe Mioara. Vorba lui Daca tot nu e Narcisa sa profitam de ocazie si sa ne casatorim noi.Si eu asa as fi facut. Sfarsitul cu otrava nu m-am asteptat niciodata la asta.In fine asteptam urmatorul sezon din Narcisa Salbatica.Pana atunci toate cele bune!

| noone3239 a răspuns:

Episodul in sine a fost interesant.dar finaluuul, chiar aiurea.dor trebuia sa fie ceva sa tina lumea curioasa pana la toamna.happy

| HereDenisa a răspuns:

Foarte mult... nunstii narcisa si tudor au murit?

| Izzy_6579 a răspuns:

Salot de abia l-am vazut si mi-a placut foarte mult mai ales cand au facut aceea poza...imi pare rau ca s-a terminat imi placea foarte mult poate cine stie din toamna v-a fii putin mai trist...bye:*

| CautNume a răspuns:

Nu cred ca o sa moara cei doi pentru ca am citit nu mai stiu pe unde ca cei patru (narcisa tudor emil si eliza(alina puscas.asa ma rog) ca au semnat pentru un nou contract cu antena 1 pentru sezon 3 deci cred ca nu o sa moara...ce ne facem pana la toamnacrying:Scrying.eu o sa iau si o sa ma uit in fiecare zi la cate un episod pana la sezonul 3