1.Cuza :d
2.nu prea...
3.Ploiesti:d
4.Cred ca Andreea
5.Ma uit la un film
6. Te am deja la prieteni :d
7. Eminem
8. 16:d
Balkan girls sucks...inca o data romanii... daca pe pitipoanca aia au votat-o...asa loc am luat.Pe merit
Dintre astia pe care i-ai mentionat, prefer pe Eminem.Restul nu se pot numi "cantareti"... poate madonna, dar mie nu-mi place
Cel mai popular nume ramane Maria...si Andreea
Nu puteai sa spui si tu intrebarile pe rand, cand ai sa ramai in pana, ai sa vezi tu ca nu mai stii ce sa mai intrebi
Si tu, si tu
eee, nu se spune... Cauta si tu in Craiova unu` care incepe cu S. O
Nuuu,
cRAIOVVVa.
Bine, tu
Andreea?
Hm. da-mi-o tu mie.
Daca nu puneai punctul stiam! Esti la scoala de soferi! Dar ai pus S. O trebuia so nu e bine! te spun dirigintei tale nu nu nue bine...Si cum o cheama pe diriginta ta? Cumva o cheama dacia sau e dirigintele gip
Liceu: de fapt C. N. C.Brediceanu Lugoj. Mi-a placut balkan girls. Cel mai popular nume cred ca e la baieti Darian si Daian ca eu cunosc multi baieti cu numele astea si toate fetele sunt innebunite cand aud de ele. Sunt bine si incerc sa descifrez intrebarile tale... Esti deja prietena mea pe site. Imi place f mult Hilary Duff (asa se scrie) am 13 ani. O singura intrebare: Am trecut testul?
Iti este teama ca o sa vina sfarsitul lumii mai repede decat se anunta si credeai ca nu o sa mai timp sa pui atatea intrebari?
pai si sa incep...am 17 ani...sunt din galati... cel mai popular nume cred ca e maria(asta nu pentru ca ma cheama pe mine asa dar e foarte intalnit), dar si cristina e un nume popular... cerere deprietenie nu-ti mai dau ca te numeri deja printre prietenii mei
:*:*:*
Ati trecut testul! hei marry numele tau a fdost popular acum 17 ani cand te-ai nascut acum numele meu e popular
Da si ce conteaza ca numele tau "diana" e popular... e mai misto, sa stii ca mai sunt doar 2-3 care poarta acelasi nume de cat 2000-3000
asa ca, bine ca ma cheama cami
Petru maior...
nu prea...
reghin-jud mures
si eu cred ca diana...sau ioana
bineeeeeee... uh?:*
cred ca te am deja la prieteni
lady GaGa
15
... e foarte popular numele tau...sa ma gandesc pe cine stiu eu cu numele asta? a gata mi-am adus aminte...pe cutie de pe TPU, pe...cutie de pe TPU si tot p cutie de pe TPU
Scoala 36...
Nu, nu mi-a placut balkan girls...nu doar la eurovizion...versurile mi s`au parut tare aiureaaa
Locuiesc in Constanta
Andreea e cel mai popular si des intalnit nume
Fac binishor... urmaresc cu un ochi meciul Timisoara-Sahtior
Nu iti dau cerere de prietenie, ptc deja te numeri printre prietenii mei
Madonna
Am 13 ani
Hai spune ca nu merit fundita
1.sc nr 3 "Nicolae Titulescu" (eu si iulia faceam misto "Nicolae TUTUlescu" )
2.aolo
3. bucuresti
4.mdea si eu si eu
5.sigur nu te-ai imbatat?
6.mdea,cum vrei uh
7.bei,dar marilyn manson nu se pune la socoteala?
Invat la liceul Traian Lalescu sunt din Resita am 17 ani si la restul nu-ti mai raspund
Sc nr 84 Nicolae Balcescu
da mi-a placut
bucuresti
nu stiu care e dar mie imi place diana
pey...bn tu?:p
da iti dau
lady gaga
13
Cu mickyss in scoala(clasa(banca))
nu prea mi-a placut
Bucuresti
Ioana, Andrei, Andreea, Mihaela, Mihai...
raspundeam si eu pe aici la intrebari tu?
da
Lady Gaga
14 si 4 luni
:-H