Singur te safatuiesc sa nu ti-o faci ca apoi ti se poate infecta si multe altele...
Trebuie sa te duci la bijuterie si iti fac acolo au ei un pistol special de facut gauri, poti sa iti faci si mai multe nu doare e ca si cum tear musca un tantar nu simti aproape nimic si nu costa nici mult mai mult de 30 de lei nu costa mult. Iti pun ei cercel din ala medicinal ce culoare vrei tu si trebuie sa il ti maxim o luna si apoi poti sa til schimbi cu ce cercel vrei tu.
Sper ca te-a ajutat raspunsul meu :*, Fundita?
Dar doare daca mama mil face in vacanta de vara cu cercel obisnuit de al ei?
Da doare de iti vine sa te urci pe pereti, tin eu minte cand eram mai micuta ca mi-a facut mama mea gauri in urechi dar cu acul e cam aceeasi chstie ca si cu cercelu dar cu cercelu doare mult mai rau, daca era la bijuterie pistol din acela de facut gauri cand eram eu mica mi le faceam pentru a evita, durerea sau sa nu se infecteze.
Sincer nu te sfatuiesc ca mama ta sa iti faca gaura cu cercelul sau cu acul pentru ca se poate infecta si doare foarte rau.
Mai bine te duci la o bijuterie si iti fac ei in 3 secunde gata nu simti mai nimic ca si cum tear musca un tantar.
Dar daca suporti durerea iti poti face gaura si acasa, cum vrei tu eu te-am sfatuit cum este mai bine :*.
Iti doresc o seara buna :*
Frate am un tupeu nebun... am observat majorittea zic ba nu-ti fa mei la saloon eu maim luat acul doar un pic l-am dat cu spirt pac l-am bagat in ureche da baga repede ca asa simti un pic si nici nu doare man...am facut vreo 5 gauri am facut si cu ace faara se la mai dau cu spirt si nu mi s-a infectat "fra frica frate"
Daca ti-ai facut gaura deja atunci poti sa te opresti din a citi aici.
Din moment ce inca citesti banuiesc ca inca nu ai gaura pentru cercel si iti este frica, ei bine eu mi-am dat gaura singur tot in urechea stanga, ia un ac steril, eu am folosit un ac de seringa, fara seringa bine inteles. Apoi pune acul in spirt si lasa-l putin sa fii sigur ca sa dezinfectat. Ia putina sare si freaca-ti urechea unde vrei gaura, fraca cu sarea pana se inroseste urechea. Apoi spala sarea de pe urechea ta cu putin spirt. In final iti sugerez sa ai ori un cercel medicinal, ori un cercel de aur, daca nu merge orice insa risti infectie (desi sansele de infectie sunt foarte mici) Apoi cand esti gata, cu curaj apasa pe ac in urechea ta, pana sa iti dai seama o sa realizezi ca ai deja gaura, si ca nu te-a durut deloc, sincer sa fiu eu nici nu stiu cand am terminat...imi aduc aminte ca tineam acul pe ureche si de frica apasam foarte usor, insa apoi am realizat ca a trecut deja pe partea cealalta si ca totul s-a terminat far sa imi dau seama. Nu doare de loc, ai garantia mea 100% ca daca faci exact cum am facut eu nu simiti nimic si nici sange nu o sa curga, 1 picatura maxim de sange in cel mai rau caz. Apoi scoate acul din ureche si punet-i cercelul, o sa dureze putin pana intra insa daca apesi tare o sa largesti gaura si dupa nu o sa mai ai probleme, largirea gaurii doare putin, (0, 5 pe o scara de la 1 la 10) se simte ca... ca si cand te-ar musca o fata de ureche asa mai bland.
In orice caz, vezi ca cercelul sa fie dezinfectat in spirt de asemenea.
Dupa ce reusesti sa pui cercelul, lasa-l acolo 1 saptamana fara sa il scoti, in timpul asta invartestel in ureche zilnic (nu doare deloc) dupa 1 saptamana, scoate-l, dezinfecteazal din nou, spalati urechea cu spirt, si pune-l la loc, insa de data asta tine-l 2 saptamani, invartestel in ureche zilnic dupa ce l-ai bagat (mai putin in prima zi dupa ce l-ai pus cand inca este sensibila gaura)
Dupa 1 luna poti sa il scoti si sa il bagi cand vrei cu asigurarea ca nu o sa se mai inchida gaura prea curand, fara durere, si vei stii 100% ca nu o sa se mai infecteze vreodata gaura aia. Dupa ce vei vedea cat de simplu este si ca nu doare deloc, vei avea mai mult curaj in viitor. Sunt multi baieti care au deja cercel de la 13-14, altii isi fac tatuaje (care dor mult mai tare insa depinde de loc) de la 16 ani (cu acordul parintilor) Iar unele fete la 13-14 ani au deja pircing in buric, buza, sau limba, asa ca mult curaj. Sper ca te-am ajutat, bafta.
Eu mi-am dat gaura in uechea dreapta, am dezinfectat acul si cercelul si am pus acul in locul unde voiam gaura si am apasat si dupa ce am facut-o mi-am bagat cercelul si nu am patit nimic.Am doar 14 ani, deci bafta cu gaura si cercelul tau
Si eu am 5 gauri in urechi si nu doare deloc atunci cand iti faci gaura......si nu am patit nimic, desi nu am dezinfectat nici acul, nici cercelul, asa ca sa nu va fie frica sa va faceti gauri pentru ca nu e mare chestie...ʕ•ﻌ•ʔ
PS:depinde de urechea fiecaruia