Salut. Temperaturile de săptămâna trecută au ajuns aproape de 30 de grade, temperaturi de vară. Deşi din punct de vedere climatologic aceasta este o anomalie, eu o consider o binecuvântare de la Dumnezeu şi ador vremea care este acum afară, şi încerc să mă bucur cât pot de ea.
La tine cum decurg lucrurile? Îţi place vremea de afară?
Îţi doresc o zi bună cu mult spor în activităţile pe care doreşti să le întreprinzi.
Aha. si pe aici e vreme de primavara.; x
mie imi place mult mai mult asa decat sa ninga
Este bine asa, dar nu prea face bine pentru ca racesti repede de la vremea asta, e mai bine decat frig.
Buna.
Da, e primavara adevarata.
Imi place, dar nu cred ca va mai fi asa...
Cred ca va fi o iarna lunga si grea.
Sper sa fie bine asa cum e...
Bafta si o seara placuta
Dupa o perioada mai friguroasa, natura este mai blanda cu noi. Avem parte de zile foarte placute, pline de soare si buna dispozitie a aparut din nou in inimile si sufletele noastre. Pana la venirea iernii, traim din plin aceste zile de toamna tarzie, cat despre iarna, nu trebuie sa ne facem probleme ca nu va veni, sunt sigur ca e pe aproape.
Parca ar fi intr-adevar primavara, dar mi se pare totusi ciudat sa fie temperaturi de 20 de grade in luna niembrie ...nu credeti? trebuie sa fie un motiv pentru temperaturile astea asa ridicate in perioaa asta...
anonim_4396 întreabă: