| Bishop a întrebat:

Simple Plan au venit in Romania? Sau o sa vina? Cand?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.iconcert.ro - gasesti aici programul tuturor evenimentelor muzicale din Romania

14 răspunsuri:
| Bishop explică:

Da, o sa te anunt daca aflu cevabig hug dar cum te anunt?confused

| Bishop explică:

Ok, decci daca afla cineva(oricine), sa scrie aici si eu o sa scriu daca aflu >big grin

| Bishop explică:

Buna ideea. Si? Cum facem?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Speram ca o sa vina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi din siteurile alea reiese k nu or sa vina bai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu! 1 darr as vreaa taree multt sa vinaaaaaaaaaaaa aasstya la noicrying(((( NOO PIERDD DAKA E MA ANUNTATY SI PE MINE MAA!crying(( II OBESK

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau sa fiu contactat daca vincrying te roog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ati facut ceva cu petitia? daca da vreau si eu sa semnez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau un raspuns big grin ii ador love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer si eu vreau sa vin ala noi. imi plac mult melodiile lor. Poate avem norocu si o sa vina si la noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu... dar si eu as vrea sa vina... daca aflu ceva te anunthappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey there guys. Well in legatura cu petitia despre care vorbiti, sincer eu nu stiu cat de folositoare sunt these things, sau poate pana acum I've just been barking up the wrong tree, pentru ca tot ce am incercat eu pare sa fie total nefolositor. Am gasit online la un moment dat aceasta petitie http://eventful.com/bucharest/demand/simple-plan-/D0-001-000111573-3 care aparent cere artistilor sa vina in orasele unde au cele mai multe request-uri. De asemenea am mai incercat linkul acesta de pe fb http://apps.facebook.com/ilike/artist/Simple+Plan dupa cum spuneam totusi nu cred ca aplicatiile acestea fac ceva, pentru ca ma gandeam ca le-ar trebui niste date ale persoanelor ce fac demand-urile(a. i. nume, e-mail, ceva concret) in vreme ce ei nu cer nimic in afara de hit the demand button! Anyhow, poate ma insel eu, si sunt de fapt folositoare, caz in care cred ca ati vrea sa le incercati si voi. Si trebuie sa mai adaug ca ma bucur nespus sa mai gasesc fanii SP in Romania, pentru ca eu sincer n-am prea intalnit pana acum, which totally sucks! Well, hope this will help and hopefully our efforts will be rewarded with a tour:D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simple Plan sau The used... altfel nu ma duc la nici un concert din Romania

Întrebări similare