| dsada a întrebat:

Sincer sar meritasa imi cumpar un Lg kp501 cookie? imi place cum arata dar nu stiu daca e asa bun! va rog ceva informati referitoare la el (camera video, card de memorie, cat tine bateria etc)dau funda cel mai explicit rasp

6 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Il am eu. Intr-adevar e dragut. Bateria nu tine foarte mult [ eu la 3 zile in incarc ]. Card de memorie am primit gratis atunci cand l-am cumparat [ 2 gb ] impreuna cu castile. Camera video... hmm sincer nici nu am prea folosit-o dar nici nu e exceptionala. La camera foto ai mai multe optiuni, pozele ies cat de cat bine dar depinde f mult de lumina in care stai etc etc. altceva nu cred ca mai am sa iti spun despre el thinking
concluzia. eu sunt multumita de el si consider ca e un telefon potrivit pentru fetehee hee

| ionutVUVUZELA a răspuns:

Luativa frate Nokia n81 82 73 n97 x6 Nokia sunt cele mai bune telefoane.bateria tine 3 zile camera video e buna(ma refer la kp501)card microsd parca. ia-ti mai bine n97 e mai scump dar e cel mai bun. daca il iei din magazin 2400 ron daca la bisnitari(la negru) e vreo 16

| DaughterOfDarkness a răspuns:

Eu am un telefon din asta. Mie imi place forte mult si sunt foarte incantata de el. Are camera video de 3 mega si face poze foarte bune. Bateria tine in functie de cat de mult il folosesti (eu il incarc de ex uneori o data la 3 zile sau alte ori o data la 5-6 zile). Eu nu am primit card de meorie impreuna cu el, dar o clega de-a mea care are si ea a primit. Dupa cum cred ca ai vazut si tu nu costa exagerat de mult si arata si f. bine.
Dupa parerea mea cele mai bune telefoane cu touchscreen sunt de la LG si de la Samsung.
Bafta si sa stii ca merita sa ti-l cumperi!

| Terapeutul a răspuns:

Iti dau un sfat... fereste-te de telefoanele LG.
-Sunetul este de o calitate foarte proasta
-Semnalul este in pom si pomul in aer(indiferent de retea)
-Bateria tine doar 1 zi indiferent daca vorbesti sau nu
Cred ca sunt destule argumente care sa te faca sa nu-ti doresti un telefon produs de LG (eu m-am ars de 2 ori si nu imi mai trebuie)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vand LG KP501 in stare impecabila, doar ca mi-am cumparat alt teleffon. PRET 249 RON. Detalii pe http://www.okazii.ro/......okie-.html

| doru1233 a răspuns:

Ia-ti mai bine un LG coockie fresh e mult mai misto