Acesti trei tipi, greece12, sofisis si NOname, sunt printre cei mai "de treaba" utilizatori de pe TPU. Doar ca nu sunt tipi.
La categoria "persoane nesuferite", cu exceptia mea, nu prea imi vin alte persoane in minte. Ar mai fi neutrino care ofera raspunsuri sarcastice dar le alcatuieste in asa fel incat sa creeze confuzie si majoritatea userilor nu detecteaza ironia.
Oricum, invata sa observi nuantele si sa citesti printre randuri. Nu toti oamenii de treaba iti vor binele la fel cum nu toti oamenii nesuferiti iti doresc neaparat raul.
Poate ai facut tu ceva (injuraturi) si poate ca nu ea te a denuntat a fost altcineva de unde sti tu sigur ca ea tia inchis contul.
Nu prea cred si dupa parerea mea este o tipa de comitet.Am vorbit mai mult cu ea si mi s-a parut ok. Poate ca ai scris tu urit si au vazut admini si te-au sters.
Nu ne cunoastem intre noi, poate schimbam cateva mesaje, se poate sa avem si pareri diferite despre subiectele puse in discutie, dar cam atat.
N0name sau nu mai stiu cchia cum este un tip care este sef cred si pe oricine vede il da la prieteni si apoi i inchide contul pe veci
Si eu il am la prieteni pe N0name si inca am contul activ.
Si eu il am la prieteni pe N0name si nu mi-a inchis contul.
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: