Sincer: Calitate. Cei care sunt sincer sunt foarte norocosi ca au acesta calitate.Ar trebui ca fiecare sa aiba aceasta calitate si nu cred ca neaparat oricine poate "suporta" aceasta calitate. Minciuna,opusul sinceritatii este intr-adevar este defect. Minciuna este de fapt o vorba, dar o vorba extrem de dura.
Unii cred ca sinceritatea este un defect, pentru. ca daca esti sincer u esti "tare".Nu este asa.Este un defect.Eu apreciez mul oamenii sinceri si sunt sigura ca nu sunt singura.Nimeni nu vrea un om mincinos.
In orice caz sinceritatea este o calitate care este de apreciat
Depinde...
in ziua de azi...este mai mult un defect deoarece nu prea poti sa fii sincer cu nimeni.Multi profita de sinceritatea ta si te folosesc pentru a afla anumite lucruri(o spun din experienta mea).
Dar este foarte bine sa fii sincer. Apreciez foarte mult aceste persoane:X
Dar trebuie sa stim cu cine si cand sa fim sinceri.Si sa nu uitam:cateodata este mai bine sa ascunzi adevarul...
Super intrebarea! Eu sunt o persoana sincera, uneori mai mult decat trebuie.Este,bineinteles,o calitate dar in mica masura si defect, pentru ca mai avem si de pierdut cand suntem prea sinceri.Cel putin asa simt eu.Dar totusi, e corect sa fim sinceri si sa ne asumam responsabilitatea.
catthshshshs întreabă:
KamaSutra întreabă: