| DinuEu a întrebat:

Slut TPU! Vreau sa imi editez la facebook data nasterii(ziua).Imi puteti spune cum?

Dau un FUNDOI d'ala gras

Răspuns Câştigător
| thewomaninwhite a răspuns:

Intrii pe facebook dai home sau acasa si inpartea stanga sus iti apare numele tau si imediat sub nume scrie editeaza profilul dai acolo si apoi la informatii generale dai edit/ editeaza si-ti apare o fereastra unde poti modifica

7 răspunsuri:
| Tlbi a răspuns:

Intri pe profilul tau, te duci la-> Despre -> Unde scrie ''Informaţii generale'' dai pe 'editeaza'.

| IoanaIoa88 a răspuns:

Dai acolo la informatii, si unde e data de nastere, in dreapta in colt scrie " editeaza".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intri pe profilul tău -> Despre -> Unde scrie ''Informaţii generale'' dai editeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe pagina ta, dai click pe "despre", in pagina care se deschide, la informatii generale, dai click pe "editeaza'', se mai deschide apoi o pagina unde poti scrie data nasterii tale, apoi jos de tot dai click pe "salveaza'. succes

| Leatherleader a răspuns:

Dai: Cronologie, Despre, Informatii generale, EDITEZA si gata! sper ca te-am ajutat!

| Antoni0 a răspuns:

Te duci pe profil si vezi ca in partea dreapta jos a pozei "cover" ai un buton pe care scrie "update info". Dai click pe buton si vei ajunge pe o pagina in care vei gasi pe la mijloc in partea dreapta o sectiune care se numeste "Basic Information", iar in dreptul acestui titlu ai un buton "edit". De acolo!

| KiduuDianaD a răspuns:

Intra pe profilul tau de Facebook, sus unde ai fotografia de coperta scrie ''Actualizeaza informatiile'' dai click si alegi de acolo de exp: tu vrei sa iti schimbi data nasteri, sub domiciuliu scrie '' informatii generale'', iar langa scrie Editeaza dai click pe editeaza si iti alegi acolo data nasteri si dupa dai click pe Save