| panther2007 a întrebat:

Soer ca am ales bine categoria!
De multa vreme n-am mai intrat si eu pe aici...dar intr-un final am si eu parte de mult timp liber si cum stim cu toti ca la un moment dat devine plictisito m-am gandot sa va cer parerii, opinii si sugestii......deci ce sa fac in timpul meu liber?
As iesi sa ma plimb dar n-am cu cine(majoritatea prietenilor sunt plecati la mare)....se ofer cineva din Bucuresti sa iasa din casa?
In fine revenit la intrebare...
deci?

Răspuns Câştigător
| Elenaeli22 a răspuns:

In timpul liber poti face multe uite ce fac eu
-desenez
-ma uit la televizor
-ma joc pe net
-ma uit la filme pe net
-fac cumparaturi
sper ca te-am ajutat
Fundita?

3 răspunsuri:
| infectieacuta a răspuns:

Hai sa-ti dau un sfat... nu te mai grabi cand scrii, ca ies cuvintele gresit si oamenii cred ca esti analfabet iar in modul asta probabil ca-ti vor ignora intrebarea happy Revenind la subicet; poti face multe in timpul liber te poti uita la filme pe net, poti asculta muzica sa cauti ce genuri de muzica exista si sa vezi cu care te-ai potrivi, sa te uiti la seriale (asta de net vorbind) cauti jocuri, joci jocuri stai pe facebook si joci jocurile de pe facebook sau cauti prieteni... sau pagini, etc. Sau poti desena, compune versuri citesti ceva laughing iti vine tie o ideewinking

| panther2007 explică (pentru infectieacuta):

Interesant sfatul tau...dar dupa o zi nedormita si un zbor lung mai vezi bine tastele precum bagi mingea in cos din primahappy
Oricum mersi de sfat!

| infectieacuta a răspuns (pentru panther2007):

laughing Cu placere.