Daca vrei sa-ncerci si tu, nu iti recomand sa cumperi toate tampeniile de la "magazinul de vise".
senzatie - high!
Da am fumat... cu inca 2 tovarasi p camp undeva pe o movila unde sa fie mai retras. in fine.incepem dupa 3 fumuri de fiecare am dat-o in ras si ce ras (ii picase la unu dintre noi telefonul-n iarba-iti dai seama apoi peste inca 2 fumuri ameteala am picat pe jos si 5 minute nu am fost in stare sa ma ridic apoi ultimele fumuri ca la tigara, nimic deosebit
Eu chiar acum in timp ce scriu sunt high dar mi-am revenit putin
Eu cand fumez iarba la inceput rad foarte mult si ma prostesc iar dupa o perioada ametesc tare si parca totul se invarte in jurul meu si numai inteleg ce imi zic ceilalti Apoi peste vreo 15 minute incep sa-mi revin dar ameteala ramane.
Eu chiar acum in timp ce scriu sunt high dar mi-am revenit putin
Eu cand fumez iarba la inceput rad foarte mult si ma prostesc iar dupa o perioada ametesc tare si parca totul se invarte in jurul meu si numai inteleg ce imi zic ceilalti Apoi peste vreo 15 minute incep sa-mi revin dar ameteala ramane.
Eu zic cel mai bine lasativa de tigari si de alcol si fumati iarba e cel mai bun lucru ce ti se poate intampla este exact cum a zis teo de la stand up comedy nu fumati iarba heroina ucide)
Buna
da am fumat si am sa continui sa fumez(iarba-atat). e o senzatie f placuta -as filozofa intr-una
cand eram in liceu am scris un comentariu fumata care a fost publicat in revista liceului
ai pofta de sexsi crede-ma sunt femeie am atins recordul mondial(7 orgasme intr-o noapte), imi ofera imaginatie f bogata.
invat si ma duc la examene fumataca stiu sigur ca iau peste8
ideea e sa nu intri in panica
de obicei fumez cam o data la 1 luna si nu sunt dependenta
cand sunt stresata mai des
ma deconecteaza toatal
Ba jumate din care sunteti aici si ziceti ca ati fumat nici nu-i adeavarat da in fine.ba uite titusfresj cum e treaba cu iarba.nu e cine stie ce adica nu e un drog tare.nu e un mare risc daca fumezi doar sa stii cand sa te opresti. E marfa asa cand esti cu prietenii, faci glume, razi, te simti bine in orice caz. Bafta!
Este indicat o data in viata sa le incerci pe toate dar sa nu devina un obicei. legat de a 2-a intrebare se pare ca e mult mai bine decat in realitate si nu e un pericol... in Olanda este legal asa ceva si totusi. sunt mai putine crime si infractiuni decat la noi care suntem "in lesa" Si se comit 50 de crime pe zi
P.S. Uitati-va la stirile de la ora 5
Eu,o data pe saptamana,stari de euforie,ameteala[placuta],relaxare, chef de ras, apetit crescut, si multe altele, cauta si tu pe google |
Am fumat cam 3 luni eram tot eu exact la bine in Spania iarba pura nu căcaturi stropite, aia pura e regina maria la spanioli, nu la toată lumea e la fel dar la mine le auzeam gândurile la oricine mă întâlneam pe strada putea sa fie 1 sau 1000 de persoane, bine vb de cumpănă vieții într-un cuvânt Telepatie.