Daca vrei sa-ncerci si tu, nu iti recomand sa cumperi toate tampeniile de la "magazinul de vise".
senzatie - high!
Eu chiar acum in timp ce scriu sunt high dar mi-am revenit putin
Eu cand fumez iarba la inceput rad foarte mult si ma prostesc iar dupa o perioada ametesc tare si parca totul se invarte in jurul meu si numai inteleg ce imi zic ceilalti Apoi peste vreo 15 minute incep sa-mi revin dar ameteala ramane.
Eu chiar acum in timp ce scriu sunt high dar mi-am revenit putin
Eu cand fumez iarba la inceput rad foarte mult si ma prostesc iar dupa o perioada ametesc tare si parca totul se invarte in jurul meu si numai inteleg ce imi zic ceilalti Apoi peste vreo 15 minute incep sa-mi revin dar ameteala ramane.
Frate o viata ai, nu e nimic gresit, zic eu...insa nu din cele legale, de multe ori acestea sunt cele mai periculoase...
Ai perfecta dreptate, fara Legale frate!
Buna
da am fumat si am sa continui sa fumez(iarba-atat). e o senzatie f placuta -as filozofa intr-una
cand eram in liceu am scris un comentariu fumata care a fost publicat in revista liceului
ai pofta de sexsi crede-ma sunt femeie am atins recordul mondial(7 orgasme intr-o noapte), imi ofera imaginatie f bogata.
invat si ma duc la examene fumataca stiu sigur ca iau peste8
ideea e sa nu intri in panica
de obicei fumez cam o data la 1 luna si nu sunt dependenta
cand sunt stresata mai des
ma deconecteaza toatal
Ba jumate din care sunteti aici si ziceti ca ati fumat nici nu-i adeavarat da in fine.ba uite titusfresj cum e treaba cu iarba.nu e cine stie ce adica nu e un drog tare.nu e un mare risc daca fumezi doar sa stii cand sa te opresti. E marfa asa cand esti cu prietenii, faci glume, razi, te simti bine in orice caz. Bafta!
Eu zic cel mai bine lasativa de tigari si de alcol si fumati iarba e cel mai bun lucru ce ti se poate intampla este exact cum a zis teo de la stand up comedy nu fumati iarba heroina ucide)
Da am fumat... cu inca 2 tovarasi p camp undeva pe o movila unde sa fie mai retras. in fine.incepem dupa 3 fumuri de fiecare am dat-o in ras si ce ras (ii picase la unu dintre noi telefonul-n iarba-iti dai seama apoi peste inca 2 fumuri ameteala am picat pe jos si 5 minute nu am fost in stare sa ma ridic apoi ultimele fumuri ca la tigara, nimic deosebit
Este indicat o data in viata sa le incerci pe toate dar sa nu devina un obicei. legat de a 2-a intrebare se pare ca e mult mai bine decat in realitate si nu e un pericol... in Olanda este legal asa ceva si totusi. sunt mai putine crime si infractiuni decat la noi care suntem "in lesa" Si se comit 50 de crime pe zi
P.S. Uitati-va la stirile de la ora 5