| simovacariu a întrebat:

Sora mea e in clasa a4-a si trebuie sa faca o pancarda pentru ai convinge pe ceilalti elevi sa o voteze ca seful clasei.Eu trebuie sa o ajut si nu am nici o idee.Cine ma ajuta si pe mine?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu neaparat momeala are nevoie.sa se foloseasca de lucrurile cu care ia ajutat pe ceilalti colegi.sa zica ca este o fata constincioasa, care este in stare sa conduca o clasa disciplinata, sa asck nedumeririle celorlalti, sa ii ajute cu sfaturi.bla bla bl; a da si ea niste exemple de fapte bune... apoi catre invatatoare: doamna invatatoare clasa aceasta cred ca ar avea nevoie de...(ce are nevoie) ...idei idei...dk voi ajunge sefa clasei vom crea impreuna referate. voi vb cu invatatoare /directorul despre viitoare excursii. voi miscora fondul clasei.bla bla bla...

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci e un fel de candidatura la presedintie? Cine vrea sa o voteze o voteaza si cu un indemn nu neaparat cu pixuri gratis oh go on

| waXonwaXoff a răspuns:

Politicieni de miciwinking

| simovacariu explică:

Pentru the_end:cine a pomenit de pixuri gratis? E doar un fel de a stimula creativitatea. E vorba doar de cateva propozitii, in fine v-am cerut ajutorul nu era nevoie sa radeti!raised eyebrows

| waXonwaXoff a răspuns:

Votati-ma pe mine va promit ca vom face o zi de scoala in 3 \2 ore vom elimina romana\mate engleza, franceza, istorie, geografie, biologie si bagam mai mult sport

| Gabry a răspuns:

"Sunt o fata responsabila si sunt sigura ca pot face fata ca sefa a clasei!"
Nu cred ca e nevoie de mai mult de atat!
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Politicieni de mici winking

| simovacariu explică:

Ai dat copy-paste la "deagle". Asta-i buna.laughing(pentru raspuns anonim)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la ea la scul si vb cu inv. Si sc pe placarda ca va aduce tot timpul cornul si laptele si altele!

| simovacariu explică:

Funda e a lui c2rmen. Ea s-a straduit cel mai mult.Thanks