| StiCS a întrebat:

Sora mea este la Spantov la tara. Acolo sta la un bloc cu 1 etaj, este singurul bloc din Spantov in rest numai casute. In fine, si nu are copii sa se joace. Ce poate sa faca? S-a plictisit foarte rau. Fara sa stea la calculator sau sa se joace pe telefon sau sa asculte muzica sau tv. Ce poate sa faca pe afara? Sa construiasca ceva nu stiu ceva de genul asta. Cel mai bun raspuns funda.batting eyelashes Multumesc.

4 răspunsuri:
| MissAvocado a răspuns:

Ar putea sa sara coarda, sa citeasca ceva, sa rasfoiasca o revista, sa faca un puzzle, sa se joace cu jucariile din ou kinder happy; sa inventeze o poveste, daca are bunici sa-i roage sa ii spuna intaplari din copilaria lor (bunica mi-a spus despre al doilea razboi modialbig grin); sa scrie o poezie, sa sa se plimbe, acum cum e ninsoare sa faca un om de zapada, bulgari, sa faca ingerasi in zapada. etc, nu merita sa piarda timpul happy

funda?

| UnSimpluGand a răspuns:

Paih poate se sa plimbe pe afara...

Sasi gaseasca un grup de fete sau baieti si sa stea de vorba...

Sa scrie compuneri depre locurile de acolo sau poezi.sa desene un peisaj de acolo

Atata stiu... Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe afara poate sa se plimbe

| SinCos23 a răspuns:

Pai ar trebui sa se duca afara si sa isi inventeze jocurile ei proprii. asa fc eu ca nici eu nu am copii.