| LoLa_2164 a întrebat:

Sora mea si mama vor sa ma dea la cursuri de dans sau inot. Ele zic ca stau toata ziua in casa... Dar eu nu vreau sa merg. Nu stiu de ce. Prefer sa stau toata ziua in casa si sa ma plictisesc decat sa merg la cursuri. Mama nu vrea neaparat. Dar sora aproape ca ma obliga si ea e cel mai greu de convins. Ce pot face? I-am explicat ca nu ies pentru ca e urat afara dar cand e soare voi sta toata ziua. Si i-am spus sa ma dea anul viitor... Dar nu vrea sa inteleaga. Ce sa fac?

4 răspunsuri:
| DeNyyy a răspuns:

Uite,vad ca tu NU VREI.dar, eu practic cursuri de innot.Numai ca e sunt opusul tau.Stau TOATA ziua afara.toata ziua insemnand de la 14-15.pana la 23.24.Si nici eu nu am vrut sa ma duc la cursurile alea.deoarece erau de 2 ori pe saptamana de la ora 16:30.eee.bun.Pana la urma am zis ca vreau sa icnerc ceva nou.M-am inscris si s-au mai inscris si niste prietene.M-am dus prima zi, singura.A fost SUPERBmai ales pe caldurile astea sa te racoresti.E Super.Acuma m-as duce in fiecare zi.Eu zic sa te duci.winking

| S0uNdZ a răspuns:

Sai spui sa te inscrie la un curs care iti place. Funda

| cristiii a răspuns:

La inot te relaxezi. e mult mai ok decat sa stai in casa, in apa poti face orice love struck. acum tu dezici

| jojo9 a răspuns:

Draga mea, sa practici dans e foarte frumos. Dansurile clasice cum ar fi [cha-cha, vals lent, rumba] sunt cele mai frumoase. Cred ca si tie ti-ar placea sa te vezi la televizor cu o rochie frumoasa dansand dar trebuie un lik de efort. Sigur o sa-ti placa, macar incearca. Funda:*?