anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Special pentru...alexam...ce zodii sunteti? cu ce va mandriti in zodia voastra?:-p

30 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Balanta si ma mandresc ca reusesc sa gasesc un echilibru in toate.

lolita
| lolita a răspuns:

Scorpion. eu ma mandresc cu coada, coada scorpionului rolling on the floor

| kh1ss a răspuns:

Mah. da nimeni nu e gemeni sad... imi place zodia mea...

| dulshe a răspuns:

Balantabig grin uff cu multe ma mandresctongue chiar ador zodia asta, pentru ca sunt unele zodii care plang mult dar eu nu, aproape niciodata

| cotzobel a răspuns:

Sunt sagetator...ma mandresc cu starea mea de optimism, simtul umorului si modestitate...am si defecte ca orice om:nu am rabdare, si sunt impulvisa de felul meusad

| ioanaa a răspuns:

Sunt leu.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Buna
sunt zodia berbec
Avantaje: curaj, cinste, initiativa, ratiune, caldura, devotament.
Defecte: incapatanare, graba, naivitate.winking
pa

| anonim a răspuns:

Varsator

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Berbec: inner fire of child, inventiv, perseverent, onest, dinamic, altruist, justitiar, jucaus, devotat, curios, pionier=initiator, avant "revolutionar", calator, etc, etc,...

| tukhey23 a răspuns:

Sunt leuhee hee. Ma mandresc cu multe, e cam mult de enumerat.

Principalele calitati ale zodiei Leu: calitati de conducator, siguranta de sine, generozitate, creativitate
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Leu: sa straluceasca, sa fie în prim plan.
Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Varsator. deci cine varsator call mehee hee
p. s. oana tu ce zodie esti?

| tukhey23 a răspuns:

Oana:pai ca zodie, defecte nu am, dar ca om am multe. poate ff multe. App relatia mea sexuala cu taurul. e cea mai satisfacatoare, am citit undeva.hee hee
Si acum defecte ca om:judec oameni chiar daca nu ii cunosc, nu ma spal pe maini inainte de masa, fac unele glm care nu isi au locul, asc. o melodie de vreo 3 zile( e un defecthee hee ma face sa ma gandesc la cineva, detest marea si vara etc.
Dar tu ai defecte ''buna si frumoasa'' mea prietena? ca om. ca zodie, nu credhee hee

| tukhey23 a răspuns:

Delight:pai se rezolva, dar ai zis ca ''zodia'' ta, se potriveste cu balanta... mai lovit la inima crying.

| tukhey23 a răspuns:

Delight:poi se rezolva,dar ai zis ca ''zodia'' ta,se potriveste cu balanta... mai lovit la inima crying.

| gabimaris a răspuns:

21 august - leu! Cu ce ma mandresc? Doar sunt leu si ma mandresc, nu conteaza cu ce!laughinglaughinglaughing

| alexam a răspuns:

Taur - acum 2 zile... ma mandresc cu ambitia si incapatanarea cand ma ajuta. Sunt optimista, si altruista. Doar cand ma calci pe coada fac urat, in rest sunt ca si taurul din desenele animate, miros flori, ma plimb agale... Imi iubesc familia si fiind zodie de pamant am foarte bine stabilit teritoriul. Ca si defect naivitatea, iubesc prea mult oamenii si ma incred in ei, dar asta cred ca mi se trage din familie si nu are legatura cu zodia! Multumita? big grin

| alexam a răspuns:

Sa traiesti Oana, La multi ani! Ce copilita esti! Eu pe 16 mai am implinit 26 de ani!

| valsulnorilor a răspuns:

Sunt zodia pesti.
Pestii sunt fermecatori agili, inteligenti(am dat dovada de lipsa de modestie)

| irynna a răspuns:

Sunt leu

| irynna a răspuns:

.nu stiu daca ma mandresc dar imi place independenta, respectul de sine care este cel mai important.etc.

| bibitza a răspuns:

Taur - 16 mai - 19 ani
a spus alexam totul despre zodia noastra big grin

| crookedsight a răspuns:

Scorpion. Mă mândresc cu sarcasmul şi perversitatea :-)

| FearNoEvil a răspuns:

Idem alexam... cu exceptia optimismului, sunt mai mult realist (si uneori chiar pesimist).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

...dulce...balanta e si mama, sunt foarte shimbatoare, agere si autoritare!happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Rac - ambiție și intuiție.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi pe13 am facut15 anisori si sunt zodia taur.suntem sensibili dar aratam partea asta doar cand suntem siguri de ce avem langa noi.ne enrvem treptat si "bine". eu una nu prea ma gandesc la felul cum reactionez cand ma enervez foarte tare:-s si app... tukhei... te lauzi cu calitati, dar defecte ai, nu ma refer la zodie, tu ca persoana?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt varsator desi sunt mai scorpie uneoribatting eyelashes
Hmm. ce pot sa zic.imi place zodia asta pentru ca are tendinte artistice, ceva originalitate si putina frumusete.Cam atathappy
Ce mi-a placut mie la zodia asta e ca se potriveste cu balanta :X

Apropo tukhey, te-as suna, dar n-am nr tauwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Rac - ambiție și intuiție.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Capricorn, sunt corecta, practica, perseverenta, ambitioasa.
Defecte: uneori pesimista, prea vreau sa stiu totul si sa controlez totul big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt zodia leu, ma mandresc ca e o zodie luptatoare, de viata, energica, ma refer la caracterul celor care au zodia. Dar nu prea cred in zodii, in astrologie.Cred in Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mah tukhei, m-am saturat de "ghilimelele de rigoare" puse intre noi.nu suport sa ma cert cu cineva pe site-ul asta...impacare,impacare,fara nici o supararehappy

Întrebări similare