Este doar o chestie de adolescenta! Stai linistit totul va fi bine! Nu te uita doar la defecte,sigur ai si un anume dar. Daca nu te simpatizeaza unii, incearca sa faci altceva, sa inveti, nu e greu, trebuie sa nu te gandesti la altceva.Citeste cartea "Romanul adolescentului miop" de Mircea Eliade si vei gasi un raspuns la toate problemele
Ai grija de tine! Bafta!
Stiu cum e sa inveti din obligatie. Eu as zice ca daca te pricepi la engleza si romana sa dai la filologie, si nu se pune accent prea mult pe chimie, fizica, matematica... si ai putea sa le arati tuturor ce stii si ce poti. Nu ar trebui sa te descurajezi de ce zic altii despre tine si ar trebui sa ai incredere in tine... cred ca ar trebui totusi sa te pui sa inveti, nu din obligatie, ci cu putina placere, fiindca inca esti micuta si mai ai si liceul unde e foarte greu si nu cred ca o sa te descurci.
Invata si nu te mai lamenta atat.Nu inteleg de ce spui ca inveti din obligatie,doar nu te forteaza nimeni sa faci asta,doar tu iti doresti sa nu ajungi in liceul auto care cred ca-i cotat prost; cam ce-ai vrea, sa te vaiti p-aici putin, noi sa te consolam si sa fie asta tot, fara munca tu sa te teleportezi la o clasa excelenta intr-un colegiu... Cere ajutor parintilor, spune ca nu te descurci si sunt sigura ca-ti vor acorda tot sprijinul de care ai nevoie.In locul tau as invata, de fapt cred ca asta vei face si tu dar te cam alinti.Bafta!