Cel mai tare drog e propria ta cenusa.
Love is in the air everywhere you look around
Love is in the air.
As vrea sa colorez padurea, Sa pot s-o fac in mii de feluri, Sa pot sa intalnesc iubirea, Ce se coboara dinspre ceruri.
Acum cand apa ne desparte Desfac pasii clatinati de clipe Ce ne mangaiau simturi ispitite.
Daca vei sta pe gandurii si te vei intreba, de ce traiesti un tainic glas iti va raspune :sa lupti, sa speri si sa iubesti.
Se spune ca vremea e frumoasa atunci cand in suflet e soare.Se spune ca ploaia e mai rece cand in suflet te doare. Se spune ca vantul bate nu atunci cand iubesti? ar cand frunzele se misca, sa stii doar, ca, TE IUBESC!
Y will always love the false image i had of you.
Nu arunca nici o vorba in vant, traieste intens fiecare cuvant.
Chiar nu vad cum ar fi o noapte fara zi, chiar nu-mi imaginez cum as fii eu fara tine.
Dragostea e ca un fulg de nea, coboara usor si te face sa tremuri de placere, iar apoi se pierde si se topeste.
O lacrima am varsat pentru tine, o lacrima ce pe obraz a curs usor, si s-a prefacut intr-un vis de-amor.
A day without you is a lost day.
Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta, sarutul tau mi-a daruit dulceata nemaintalnita, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista, iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima.
Iubirea este o stofa a naturii, brodata de sentimente.
O inima am, un singur suflet si o petala de trandafir, tie iti apartin toate trei.
Your love is my king.
Vreau sa ma iubesti ca si cand as fi o placinta fierbinte
Sa te gandesti la mine, facand ceea ce iti place
Asa ca, baiete, uita de lume caci vom fi eu si tu diseara
Te voi face sa implori, apoi te voi face sa-ti inghiti mandria
Te iubesc Te iubesc, nu inseamna Te iubesc.
What doesn't kill you makes you stronger.
Iubirea adevărată înfruntă lumea, e generoasă şi mândră. Nicio plăcere în iubire nu se poate compara cu afişarea ei în faţa oamenilor. Numai iubirea vinovată se ascunde.
Iubirile cele mai mari sunt tocmai cele de care te îndoieşti mai mult.
And when her lips met mine, I knew that I could live to be a hundred and visit every country in the world, but nothing would ever compare to that single moment when I first kissed the girl of my dreams and knew that my love would last forever.
Dacă există în lumea aceasta un om care s-o ştie, eu sunt acela: pentru a iubi pe cineva, ori pentru a fi iubit, nu e nevoie de nicio rânduială socială. Mai ştiu că dragostea adevărată este ca o lumină care dă strălucire la tot ce e in jur. Dragostea nu este un obiect, nicio podoabă de aur pe care s-o smulgi cuiva pentru a o dărui altcuiva. Şi mai ştiu că, atunci când iubeşti pe cineva cu sinceritate, atunci tot ce e legat de aceasta persoană îţi devine drag. Ajungi până acolo încât să-i iubeşti servitorii din casă.
Dragostea m-a imbatranit, imi aduc aminte ce tanara si frumoasa eram inainte de a intra in febra dragostei
Eu am soarele şi înăuntrul meu, şi în afara mea, fără nicio deosebire; zi şi noapte, sunt în continua lui adoraţie!
Poate oare cineva să fugă de adevăr? Adevărul suportă orice. Toate strunele minţii mele cântă această muzică. El este cântăreţul. El este cel care cântă această melodie în mine. El este cel care a făcut să apară acest val de muzică în trupul şi în mintea mea.
Dragostea e foamea de femeie unică, şi dacă această femeie se pricepe să nu dea prea mult bărbatului ca să-l sature, ci dimpotrivă îl lasă mereu flămând, iată secretul lui Polichinelle care ţine iubirea proaspătă.
Nu prin îngeri au intrat lacrimile în lume, dar fără ei nu ştiam că plângem din regretul Paradisului.
Un barbat care stie totul despre femei nu stie nimic despre una singura.
I finally understood what true love meant…love meant that you care for another person’s happiness more than your own, no matter how painful the choices you face might be.
În definitiv, ce e dragostea decât o taină pe care o ascund îndrăgostiţii şi o poartă în umbră, de frica luminii? Îndată, ce taina se dă pe faţă, dragostea veştejeste, îşi pierde frăgezimea, vraja devine ceva obişnuit, de toate zilele.
Să-ţi spun ce este dragostea adevărată. E credinţă oarbă, umilinţă fără preget, supunere desăvârşită, încredere şi dăruire împotriva ta însuţi, împotriva lumii întregi. Dragostea înseamnă să îţi dai inima şi sufletul întreg celui care ţi le va zdrobi.
What I don’t understand is how you can go back to someone who broke your heart into a million pieces, rather than be with someone who just wanted to heal it.
Unicul gând al vieţii mele este el. Dacă totul ar pieri şi n-ar rămâne decât el, eu aş continua să exist; iar dacă totul ar rămâne şi el ar fi nimicit, universul s-ar transforma într-o uriaşă lume străină mie şi mi s-ar părea că nu mai fac parte dintr-însa. Iubirea mea pentru el e asemeni stâncilor eterne de sub pământ: nu prilej de încântare, ci necesitate. Eu sunt El. El e mereu, mereu în mintea mea, nu ca o plăcere, aşa cum nici eu nu sunt o plăcere pentru mine însămi, ci ca propria mea fiinţă.
Nu o sa caut acum pe Gugal un status de dragoste sa iti,, arunc" aici, cel mai frumos status sau,, statuse" sunt alea pe care le compui tu, care exprima ceva. Eu nu mi-am schimbat statusu de luni bune dar daca ar fi de dragoste las compune eu. Ceva gen... Mirosul s-a schimbat, fluturasi am iar in stomac... Ceva scurt si la obiect oricum. Mult noroc.
ema020889 întreabă: