Uite cateva exemple:
Imi place sa pocesc limba romana.
Eu am inv3ntat scrisul pocit.A se citi inv3ntat.
Ii dau lectii lui 3min3scu la limba si lit3ratura romana.
Eu consider ca asta e cel mai tare status.Asa vezi si cine este prieten cu tine:
Eu am untura din 2011.Cine vine s-o dam pe scoala?
Asa vezi cine se aseamana cu tine si poate ai multi fani.Vei observa ca cine se aseamana cu tine se va aduna.
I'm2cool4school.
Cei care ma critica, vor doar sa ma schimbe pentru ca nu vor fi niciodata la fel ca mine.
Calitatile mele sunt defectele tale.
Nu lucrez in weekend si in zilele care se termina cu i.
Sunt membra D.N.A.S = Departamentul National Aniti Scoala.
CE ESTE PUMNUL? pumnul este partea de vorbire care iti muta maxilarul si iti pune intrebarea MAI VREI?
Cand eram mic credeam ca faima si banii ma vor face fericit. acum ca am crescut. am realizat ca asa este!
If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise.
Dai cu praf de mers ca pierzi serialu.
F*ck is good, f*ck is funny, All the people f*ck for money, if u think f*ck is funny, F*ck yourself and take the money!
Daca nu ai auzit de mine inseamna ca nu ai cultura generala.
Better to lose a lover, than love a loser!
1.In fata mea nu ai niciun cuvant de spun o vorba te bag in pamant Nu sunt geloasa nici fricoasa mai de graba sunt fitoasa!
2.Nu ma laud ca sunt frumoasa.dar sunt dolce sh fitoasa.Sunt o fata dolse ca Mierea O printesa cum sunt eu Se gaseste tare greu Ku mare talent si haz La zdrente le fac Necaz
Hai ßye`ßye.Ramai ca bine.Vezi ca intreaba c*****e de tine [].
Nu mai sunt fetita ce o stiai tu mai demult... poate nu ai observat...dar de la o vreme am mai crescut
Te iubea, fraiere, chiar te-a iubit candva!" Priveshte`o dar stai departe, acum nu te mai vrea!
cate s`au spus.cate s`au dus.nu` ma mai doare. orice zi`n plus...sunt mai sus. restul`? doar vorbe goale!
.Si imi pare rau de tot ce s`a intamplat stii bine.Cel mai mult imi pare rau ca am pus suflet pentru tine!
Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii.tu mereu crezi ca pun botu’.hai c’o faci pe idiotul
Mai bine lasa Fa`te ca nu`ti pasa!
.Si chiar daca va semana fizic ca ea, sa fii sigur ca nu va v0rbi la fel si nu va avea acelasi caracter ca ea!
.In ambitzia mea vorbeste ca ea, nu stie ce sa mai zic, crede ca ma oftik, "ia da`i fata mea de jurat de cine are drag, pentru cine a facut noptsile zile, pentru mine sau pentru tine?"
.Daca vrei sa mai spui ceva... SPUNE! si daca vrei sa pleci.Pleak pe bune.
.[. stii? Orice S`ar Intampla EA mereu Va Lupta]
Te maturizei prea greu ...sa stii ca nu sunt ma`ta sa te iert mereu
Fundă?