Uite niste statusuri:
Chestia haioasa la acest status este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit
Buna ziua! Compania DUREX va anunta ca nasterea dumneavoastra a fost cauzata de o eroare tehnica. NE CEREM SCUZE!
Bine o zis …cine o zis…cand o zis…ce-o zis…
Asa pisica tii cainele ocupat peste 20 soareci de lup secunde canar un arici idiot! acum citeste fara animale...
Astazi eram in biserica si cand ma uit la cucoana de langa mine, isi aprindea tigara... Doamne sa scap berea din mana nu alta...
A gresi este omeneste… totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste…
Cioc-cioc! - Cine-i? - Berea! - Intra!
Traiesc pentru tine pentru ca ma faci sa imi bata inima repede atunci cand te vad, traiesc pentru tine si nu imi pasa de ceilalti... Te iubesc pentru ca esti tu, mereu langa mine sau in gandul meu
Cand treci printr-o perioada proasta, adu-ti aminte ca exista Cineva in cer care te iubeste si are grija de tine si cineva pe pamant caruia ii pasa de tine si eu sunt acela.
Un zambet inseamna fericire, dar o lacrima nu inseamna neaparat durere. Poti plange cand esti fericit, dar nu poti zambi cand inima iti plange.
- Tu ai fost doar o lectie pe care a trebuit sa o invat, acum este timpul sa invat si altceva!
Razbunarea nu-mi aduce satisfactii, insa indiferenta mea ti-o daruiesc cu multa dragostea. De ce sa plang atunci cand pot sa rad?
Fa ca zambetul tau sa schimbe lumea! Nu lasa ca lumea sa schimbe zambetul tau!
- Dragostea este ca un fulg de nea… coboara usor si te face sa tremuri de placere, iar apoi se pierde si se topeste…
- Da, esti unicul, dar nu mai esti unicul pentru mine…
Imi pare rau ca s-a sfirsit. Ce am avut, ce-am simtit.Imi pare rau ca te-am crezut.Ca te-am iubit cum am stiut.Credeam in tine si in noi.Visam o viata doar in doi. E prea tirziu sa mai astept. Vreau sa traiesc nu sa regret.
Cel ce sforăie întotdeauna adoarme primul
Scoală maică de te culcă iar
Aş vrea să fiu o stea… o stea căzătoare, să cad în inima ta şi să nu mai pot pleca. Te iubesc, prinţesa mea
Am citit undeva că tutunul şi alcoolul dăunează grav sănătăţii aşa că m-am lăsat de citit.
Nu fii trist că tristeţea ta îi poate bucura pe alţii…. chiar nu vrei să mă bucuri şi pe mine un picuţ
Vrei să conduci lumea alături de mine?
Scuza-ţi spatele, faţa e în renovare
Alcoolul mă omoară încet…nu contează nu mă grăbesc
Dacă o păsărică ţi-a şoptit ceva…. atunci înseamnă că ai înnebunit pentru că păsărelele nu vorbesc.
I dont think, I just drink!
Nimeni nu moare virgin…viaţa ne **** pe toţi!
Dacă aş fi o pisicuţă aş iubi un motănel dar aşa sunt o fetiţă şi iubesc un baieţel…
Mda… băga-m-aş în seamă
Vrei internet de 555 ori mai rapid? N-AVEM!
Viaţa e ca părul de la c*r, scurtă şi plină de că*at
Nu lucrez în weekend-uri şi în zilele care se termină cu " i "
Te-am întalnit în cimitir, aveai pe piept un trandafir, din ochi ieşea un viermişor, aveai în spate un topor!
Plâng de durere… sunt singur şi trist şi te vreau înapoi… întoarce-te şi fă-mă din nou să zâmbesc…
Tatăl tău este terorist, pentru că tu eşti o bombă…
Aş vrea acum să mă trezesc cu un sărut, cu tine, ca să-ti spun că te iubesc, să mă atingi pe mine, să nu conteze vreun prieten ci numai tu şi eu. TE IUBESC!
aceasta a fost tot...nu sunt chiar noi dar sper sa-ti placa
pOp