| Tokha a întrebat:

Sportul cu skatboardul este de baieti sau de fete?

Răspuns Câştigător
| annutza a răspuns:

Este in principal pentru baieti dar il pot practica si fetelewinking...

fundita?

11 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

E mai mult pentru baieti, nu ca fetele n-ar putea, dar in caz ca se lovesc doare foarte tare, iar baietii suporta mai usor durerea. ia-ti o casca macar! laughing

| Derye a răspuns:

Este pentru toate rasele, natiile, inaltimile, sexele, and so on.

| FucktheSystem a răspuns:

Eu sunt afta si skate-ul e unua dintre cele mai mari pasiuni ale mele big grin
Nue e pentru fete sau pentru bietei. e pentru oricine vrea sa il practicewinking

| catahardy a răspuns:

Baieti si e skateboard da daca esti fata nu are nimictongue

| Mariidc a răspuns:

Si de fete, si de baieti.acum imi iau si eu un skate. sunt fata.pentru ca fetele de aici au si ele si se plimba toata ziua...cu el.

| Claudine a răspuns:

Pai, sunt atat baieti cat si fete care practica acest sport.
Eu zic sa nu ti faci probleme in legatura cu asta, iar daca tu vrei sa te dai pe skate, go ahead.
Succes.

| kiddutssa a răspuns:

Poate fi practicat de oricine. In special baietii sunt mai pasionati de acest sport si mai priceputi dar il pot practica si fetele. Daca vrei sa te apuci iti urez mult succeshappy

| Pe Bebelina O cheama DaNa baai a răspuns:

De obicei baietii practica acest sport dar daca iti place il poti practica si tu. Eu sunt singura fata care se da cu sketboard-ul si nimeni nu zice nimicbig grin. Deci nu conteaza, si fete si baieti iar care rad sunt niste neseriosi. Succes1 Iar daca iti place eu zic sa incerci. Este foarte frumoswinking

| Gunit a răspuns:

Ambele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei il practica baietii, dar nu e exclus sau neobisnuit sa vezi o fata dandu-se pe skateboard. Parerea mea e ca toate sporturile pot fii practicate ata de baieti cat si de fete.

| deyyutza a răspuns:

Baietiwinking

Întrebări similare