| MrsBrunetzyka a întrebat:

Spune-mi si mie ce carte ti-a placut si nu ti-a parut rau ca ai citit-o!

14 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Pot sa spun ca mi-a displacut foarte tare si n-am reusit sa termin cartea Ulise a lui James Joyce. Este o carte in doua volume a carei actiune se petrece in timp de 24 de ore si este mai mult monolog interior (ce gandeste personajul principal, cum ii vin gandurile ca un suvoi, fara aparenta conexiune intre ele).
In rest, celelalte carti pe care le-am citit au fost bune, am invatat ceva, m-am relaxat alaturi de altele, am cucerit teritorii alaturi de personajele principale si am participat la intreaga viata a altora.

| cristianorudi7 a răspuns:

Bai danutza esti stoopida rau de tot... cum sa iti para rau ca ai citit o carte, atunci dc o mai citesti . dăăăăăăă?

| βέiiiβiiişoor a răspuns:

-Ochii timpului-George Sovu
-Fratii Grimm-Povesti(le ador:X)
-Amintiri din copilarie-Ion creanga
-I. L. Caragiale-D-le goe, Bubico, Vizita.si nu mai stiu:X

Fundita?batting eyelashes

| magicianul19 a răspuns:

Cartea care mi-a placut cel mai mult este Alchimistul o carte pe care ti-o recomand si tie. este o poveste minanata in care un baiat este pus in situaltile dificile din ziua de azi si este nevoit sa treaca prin multe pentru a ajunge undeva si a descoperi ceva tot in acelasi timp isi urmeaza visul. si este si o lectie pentru noi sa ne urmam visul - o carte incredibala am citit-o de 5 ori pana acum

| Adella05 a răspuns:

Emily The Strange: Zile Pierdute.

| UnicornsAreLove a răspuns:

Colt alb! Mi-am cumparat si cartea e suuper!

| fryekid a răspuns:

Antichrista - Amelie Nothomb

| aиdяaaa●• a răspuns:

Nicholas Sparks-O plimbare de neuitat
Stephenie Meyer-The Twilight Saga
Cella Serghi-Panza de paianjen
Hector Malot-Singur pe lume
astea mi-au placut cel mai multlove struck

| enamel a răspuns:

Stiu ca pare copilaresc, cel putin asa spune profesoara mea de romana, dar eu sunt fascinata de Harry Potter.Cred ca invatat pe derost cartile alea si al orice ora as fi dispusa sa le recitesc:X

| Ramooon a răspuns:

Seria Twilight, superba, de asemenea seria Cronicile vampirilor de Anne Rice, Harry Potter, mi-a placut foarte mult si Ultima nopte de dragoste, prima noapte de razboi, Cam tot ce a scris Alexandre Dumas, atat fiul cat si tatal, Zevaco Michel seria Cavaleri Pardaillan, Hector Malot -Singur pe lume, Coelho Paulo - cam tot ce am citit mi-a placut, de asemenea John Saul, are carti foarte dragute -UMbra, Proiect Divin, Stephen King--Apocalipsul, si cate si mai cate care nu imi vin acum in minte...

| crackiswack a răspuns:

Simona Catrina-Codul nebunelor maniere

| XenofX a răspuns:

Hector Malot -Singur pe lume :X
singura carte care ma impresionat cel mai mult pana acum ca in rest mai am si altele dar daca o citesti pasta
offffff citeste'o love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cismigiu et company, elevul dima dintr-a saptea, seria amurg love struck schitele de ion luca caaragiale si oliver twist de charles dickens

| ReadyForMee a răspuns:

Mandrie si prejudecata-Jane Austen
10 negri mititei-Agatha Christie
La medeleni-Ionel Teodoreanu(toate volumele)
Si cam atat daca imi mai vin idei o sa mai postez din nou. Sper ca ti-au placut!

Întrebări similare