18 Februarie la un bal m-am cam imbatat cu colegele mele de clasa si am ras ca nebunele pe acolo si ne-am distrat de minune. (10) Si intr-o zi vroiam sa ies colegele mele in oras si eu ma imbracasem deja si cand am vb cu ele au zis ca este furtuna si am stat toata ziua acasa ca a tinut toata ziua vremea nasoala (5)
Ciao!
de nota 10:
păi, cu siguranţă a fost aniversarea mea! mi se pare că cea de acum vreo 2-3-4 ani.am chemat câţiva prieteni buni la mine,câteva rude,şi a început pary-ul în ziua aia am putut şi eu să mă mai,, îndop"cu de toate şi mă simţeam bine, căci era ziua mea şi eram alături de persoane la care ţin.în fine, m-am distrat, îţi dai seama.
de nota 5:
ziua în care m-a pus tata să lucrez la.....la......fii atent/ă, căci o să fie înfricoşător! m-a pus să lucrez la.
MATE! pff..nu înţelegeam absolut nimic din ce scria acolo.ma uitam ca la avioane.mă rog, am rezolvat ceva, şi merg la tata.
el:ai terminat?
eu:da.
el:să văd şi eu.
eu, în gând:spanac!
i-am adus caietul, se holbează 5 minute la alea şi îmi spune:,, toate sunt greşite!" îmi venea să îi spun,, mă, deci tot ce am rezolvat eu acolo O ORĂ este g-g-g-g-reşit?!".mda.mă chinuisem degeaba şi să vezi ce bombă vine,, du-te şi scrie-ţi la matematica".
cu siguranţă ziua aia a fost oribilă!
xsl1ck întreabă: