Electroglotospectrografie, formadehidsulfooxilatdesodiu, difosfopiridinnucleotidaza, feromicroazotombohidric, hippopotomonstrosesquipedaliofobia, distrofiendeemicatireopata, encefalomielopoliradiculonevrita,
gastropiloroduodenojejunostomie, diclordifeniltriclormetilmetal.
Caracachiolcanita incroscoriaturizabila sa va vedem cine poate pronunta...
Un caramidar sta intr-o caramidarie si vorbeste caramidareasca![incearca sa o zic repede]
1 - piRoriParopiRiroRa
Domnule Dudu Din dudesti da-mi si mie 2 Dude Dulci din Duduldumitaledin Drum
-si o intrebare la care este cam imposibil sa raspunzi " Bogat el Este cel carenu are Nevoie de Cel mai Putin
Caricatura caricaturizanta, incearca sa pronunti ce am scris eu. dar fara sa citesti
Buna ma numest gabriel dar puteti sa mi ziceti nicusor
eu zic un nu me mai greu numele este:pui de popocarcalita si tele ciclopedie
Puidecarachirocochircanita, Incoscorizatoriabila, hipopotomonstrosequipedaliofobia! )
Ioanbotezratorsicmaticmatdinsaltarinseletordetoporsicuunporschedecemancareainevoiecarmenti
---------------------------------------------------
deconomizatoarelesminatorelonismaticaGabidenumiorealizatorulfotosintezapropiezatoarenopizanatyelownonstrespit
Sdafrawesfgdhgsgvhsgfs a gafdagg fagtftaqwfsafafas wfawfawga frar wfvagsdfeaqf f a affgaf aeswf a aewfafafawfcdsfgaw tw efafgafvdsaf aawfaffsghfs
Paralelipiped voiai sa spui, probabil... geometria si romana...
Wowwww. Mersi ca miai răspuns da' după 8 ani cred ca mi-am inbunatatit si eu româna... mersi dinn ou :*
Nici 8 ani nu ti-ai îmbunătățit româna?, ba chiar ai înrăutățit-o?
Diclordifeniltriclormetilmetal - nu pare să chiar fie un lucru...
și nu știu de celelalte sigur, dar din ce chimie organică știu- eeh- nope
anonim_4396 întreabă: