Paii`. o sa ti se para un fel de accident da`., eram la tara la bunici(7 ani)si aflasem de bunping jumping. si cum acoperisul casei era mic, m`am urcat pe o scara si de sus am vrut sa sar(chipurile sa fac ca atleti). si aici e vaza tare! Am cazut intr-un lighean cu apa calda(n`a durut)Da` am ras destul. E ceva timp, acum am 12 ani, deci sunt 5 ani de atunci
Intro vara cand am mers sa platesc facutura la gaz am plecat cu maicamea odata si atunci si mi-am uitat cheile acasa, maicamea era la servici si amandoi parinti se intorcea dupa ora 10 seara si atunci era 1 amiaza si am luat autobuzul si m-am dus pana la maicemea la servici si am fost prin tot orasul cu autobuzul, mi-a dat cheile si am plecat acasa!(nu ii cestio ce dar nu mi sau intamplat chesti haioase mai mult triste si nefericite am avut in viata, de care imi e rusine, atunci am avut 11 acum am 13)
Cea mai amuzanta a fost pentru prieteni mei cand am cazut in lacu rosu eu ma tot fataiam in barca si am cazut sau aia cand,,,,, mai bine las
pai... eu si cu verisoara mea ( 10 si 11 ani ), urcam pe scari si era bezna(totala). Verisoarei mele ii erea frica si se tinea de mine. Mereu fugeam inaintea ei ca sa o sperii. dar pe la etajul 1 s-a auzit un tropait tare ...de tot si un fosnet, atunci ne-am speriat amandoua cumplit si chiraiam pe scrai, iar vara mea a inceput sa urle fugind pe scari si impiedincandu-se. Eu" mai curajoasa"(de unde ) ) am urcat si de fapt era o colega care avea intr-o plasa adidashii uitati la mine si tropaia din cauza ca nu vedea scarile era besna totala, iar cand am chirait noi a inceput si ea sa chiraie si ne-am speriat unii de altii au iesit si ale mama sa vada ce se intampla si un vecin de la 2 )))))))))))) dar noi mai avem si un elastic( de sarit coarda) si ne tineam de el si ne
pai... eu si cu verisoara mea ( 10 si 11 ani ), urcam pe scari si era bezna(totala). Verisoarei mele ii erea frica si se tinea de mine. Mereu fugeam inaintea ei ca sa o sperii. dar pe la etajul 1 s-a auzit un tropait tare ...de tot si un fosnet, atunci ne-am speriat amandoua cumplit si chiraiam pe scrai, iar vara mea a inceput sa urle fugind pe scari si impiedincandu-se. Eu" mai curajoasa"(de unde ) ) am urcat si de fapt era o colega care avea intr-o plasa adidashii uitati la mine si tropaia din cauza ca nu vedea scarile era besna totala, iar cand am chirait noi a inceput si ea sa chiraie si ne-am speriat unii de altii au iesit si ale mama sa vada ce se intampla si un vecin de la 2 )))))))))))) dar noi mai avem si un elastic( de sarit coarda) si ne tineam de el de frica) chiar ne-am si incurcat ) prea TARE FAZA ))))))))) sper ca ti-a placut trimite`mi mesaj si ca o poveste de a ta ) am chef sa rad :X ) MULTUMESC fundita >
Eram cu un baiat de care imi placea si o fata pe munte. Trebuia sa coboram un deal urias si eu sa fac pe viteaza am luat-o inainte si am alunecat cumva cu capul in jos in acel moment baiatul a sarit si m-a prins de pantof eram atarnata cu capul in jos baiatul pregatindu-se sa ma ridice sus. Atunc pantoful mi-a iesit din picior si am cazut tot delul in jos eram plina de noroi si am avut noroc ca nu mi-am rupt ceva... A fost amuzant si cam jenant pentru mine
Am 15 ani și o fata amuzanta a fost de înainte revelion la bunica la țară , făceam pregătirile și mama m-a rugat Sa tai ceva tortul era pe masa și nu aveam loc asa ca l-am pus pe un scaun, cand a venit bunica s-a așezat direct cu fundul în tort logic ca Sa făcut terci eu aveam nervi și mama râdea pentru ca pantalonii ei aveau un model :X nu credeți ca bunica e oarba? dar acel scaun era pus într-un colt al camerei