OK...
1. Eram la Diverta, cu o prietena si citeam niste carti pe acolo...
In cartea mea descria cum 2... intr-o cabina de toaleta.
Si ma uit eu la ea cu o fata de aia de,, yukk, ce prostie"
ea : ce?
eu :
ea : :O nu se poate!
eu : intr-o cabina de toaleta
ea : :O facem schimb?
Si eu am acceptat si dupa aia mi-am dat seama ca era mult mai misto un paragraf erotic decat unu in care descrie cum se epileaza o baba pe picioare ...
2. Cand in clasa a7a i-am aruncat lu profa de mate cu zapada direct in fata . Vroia sa imi scada un punct la purtare, dar nu avea dovezi .
3. La serbarea de Craciun din clasa I trebuia sa facem nu stiu ce dans... si mie mi-a cazut fusta si tot dansam .
4. Am umplut o tava de friptura su ketschup si branza si am aruncat chestia aia ciudata care a iesit pe geam la vecina de alaturi, in pungi ( ma enervase, nu mai stiu de ce)
5. Eu mereu am fost baietoasa, in fine. Si intr-o tabara facusem,, bal-mascat" si eu m-am costumat in fotbalist, si am inceput sa fac duble pe acolo, ma rog... mi-am prins parul intr-o sapca, adica daca nu ma cunosteai chiar ziceai ca's baiat. Si una mi-a cerut intalnire ).
6. Eram cu bunica, in Bucuresti, la cumparaturi, intr-un mall. Uau, iti imaginezi ce interesant era . Si am dat peste baiatul asta pe care il adoram, ce mai eram nebuna dupa el. Nu stiu ce cauta acolo, dar in fine. Si vorbeam noi, chestii trestii... si deodata o vezi pe bunik'mea cu un sutien in mana si striga dupa mine cica :,, e bun asta sau trebuie mai mic?" frate, intram in pamant de rusine.
7. Eram la nasi, de Craciun, si celalalt fin al lor, dupa care eram moarta, s-a lovit la mana si eu m-am dus cu el la baie.Super-SMURD, sa il ajut. Si nu mai tin minte cum ( era acum 10 ani) ne apropiem unu de altu, ni se ating buzele... si intra o babeta de 80 de ani pe usa si mai are si tupeu sa intrebe cica :,, faceati ceva?"...
Am avut balul duminica si a doua zi, aveam teza la biologie si eram f beti toti si faceam: de ce profa seamana cu o celula
Cand eram mica eram in bucatarie si am gasit niste oua pe acolo, le.am luat si le.am spart pe covorcand am vazut sti eu mica am vrut sa sterg si am gasit niste pantaloni de ai mei si eu zice.am ca sterg dar iti dai seama mai rau le imprastiam
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: