| GeorgianaDragus a întrebat:

Spuneti-mi ceva staturui frumoase, haioase, de dragoste happy orice. funditabatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Lollypop a răspuns:

Http://sweety-things.weebly.com/ statusuri site-ul asta este foarte bun.Eu il consider perfect pentru toate felurile de sts-uri.Bafta!:)

4 răspunsuri:
| BBAlyss a răspuns:

Vreau sa te vad din nou cu zambetul pe buze, nu vreau sa am ultimul cuvant, vreau doar sa-mi cer scuze!

Cand iti bati joc de iubire si incepi sa-ti pierzi credinta, incepi sa inveti ce inseamna dorul si ce inseamna umilinta.

Am trecut prin clipe grele si am invatat o lectie intr-o doara.prietenii adevarati sunt o adevarata comoara!

"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinara."

Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Priveste viata cu ochi de invingator si ai sa vezi cat e de frumoasa!"

>>Prea dulce sa fiu light < <

"„Asta’s eu si n’ai ce’mi face.alta mami nu my face! „"

E atat de schimbata! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie vreodata.

rade la glume, nu se supara, toti banii din lume sufletul nu il cumpara; x

"Zambeste mereu, chiar daca ti-e greu... Chiar daca te doare...Zambeste si fi Tare!"

Cateodata printre ploi gandu' tot la el. ti ajunge. Vrei sa stii daca e fericit sau daca plange!

• Đącą cinevą iti spune Tє ¥µbєsc, są`i spui ca minte. cąci iubireą nu se spune ci se simte...•

• Barbatsii ar spune mai putsine minciuni daca femeile ar pune mai putsine întrebari :)) •

• Spune`ti ca nu ma suportati dar va uitati la mine de parca mi-ati fi fani •

...->http://sweety-things.weebly.com/

| Byanky13 a răspuns:

Buna dydu. eu una m-am plikty de aproape toate statusuri sunt naspa. pentru ca peste tot sunt la fel. uite aici un site mai misto

http://www.statusuri.ro/statusuri-misto-cool-marfa.html ...gasesti multe mai super :P uite unele

___[]~[:*]~ CeI care ma critica si Ma invidiaza ~[>:P]~___Vor doar sa ma scHimBe___PenTru cA vad in mine ceea cE Ei nu vor Fii niciodata [!]~[:*]~[]___

chestia haioasa la acest status este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit

Femeile...sunt ca locurile de parcare : cele bune sunt ocupate iar cele libere sunt pentru handicapati.

:P fundita;;) :P?

| c0pilutza a răspuns:

Mie-mi plac maximele!

Cand femeia spune "Nu", inseamna "Poate", cand spune "Poate", inseamna "Da". Si daca spune "Da"? Inseamna ca nu-i femeie!

Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el.

Barbatul vaneaza femeia pana cand ea il prinde.

Hotii iti cer banii sau viata; femeile le vor pe amandoua.

| plastickid a răspuns:

"Alergam dupa ferigire pana departe; fie pe mare; fie pe uscat. Dar fericirea e aici, aproape!" Horatiu

Întrebări similare